Life

Mona Nicolici, adevărul din spatele camerelor de filmat. Cum s-a înțeles cu colegul de la Observator, Radu Coșarcă

Mona Nicolici, detalii neștiute din platoul Observatorului. Ce relație a avut, de fapt, cu fostul său coleg, Radu Coșarcă.
05.09.2023 | 17:50
Mona Nicolici adevarul din spatele camerelor de filmat Cum sa inteles cu colegul de la Observator Radu Cosarca
Mona Nicolici, detalii neștiute din platoul Observatorului. Ce relație a avut, de fapt, cu fostul său coleg, Radu Coșarcă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mona Nicolici a spus adevărul din spatele camerelor de filmat. Cum s-a înțeles cu colegul de la Observator, Radu Coșarcă. Fosta știristă de la Antena 1 a oferit mai multe detalii despre legătura avută cu vedeta cu care a făcut echipă ani la rând.

Mona Nicolici, detalii neștiute din platoul Observatorului. Ce relație a avut, de fapt, cu fostul său coleg, Radu Coșarcă

Mona Nicolici vine cu detalii neștiute din platoul Observatorului. Ce relație a avut, de fapt, cu fostul său coleg, Radu Coșarcă. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit că nu a simțit o chimie prea mare cu fostul moderator.

ADVERTISEMENT

Cei doi au lucrat împreună foarte multă vreme și au trecut prin numeroase episoade mai puțin plăcute. Ambii erau adevărați profesioniști atunci când apăreau pe micile ecrane, în fața telespectatorilor români.

„Am să spun un lucru foarte ciudat. Eu cu Radu Coșarcă n-am avut foarte mare chimie. Mi-e foarte dor de el, ne-am și distrat, dar în afara studioului era o distanță între noi. În momentul în care noi intram în studio și începea jurnalul… eram altcineva amândoi.

ADVERTISEMENT

Eram unul pentru celălalt. Sigur, eram unul pentru celălalt în cazul în care se întâmpla ceva, dar fiecare știa ce are de făcut, eram doi profesioniști și am simțit echipă. Eu am simțit sentimentul ăla de echipă pe care o făceam împreună.

Și ni s-a întâmplat foarte multe lucruri. A picat lumina în studio, a căzut lumina în cartier, ca să zic, și pe vremea aia nu erau generatoare care să susțină emisia”, a povestit Mona Nicolici, în podcast-ul Altceva, moderat de Adrian Artene, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ce face în prezent fostul coleg al Monei Nicolici, Radu Coșarcă

Mona Nicolici s-a retras din televiziune de ceva vreme, dar are o emisiune la radio. Cât despre fostul său coleg de la Observator, Radu Coșarcă, acesta a decis să renunțe la media după o carieră de 20 de ani. Și-a îndreptat atenția spre alt domeniu de activitate.

În perioada 2010-2016 a ocupat funcția de director Relații Externe la Enel și apoi a fost numit director de comunicare. Din declarația de avere depusă în perioada respectivă reiese că încasa un salariu anual foarte mare.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, fostul prezentator de la Antena 1 lucrează în altă parte. Acest lucru a fost făcut public pe pagina de Linkedin, compania fiind unicul producător din România care are drept scop principal extracția de minereuri neferoase.

Fostul coleg al Monei Nicolici se ocupă de comunicare, marketing și PR în cadrul acestei firme. Fostul jurnalist nu este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare și se numără printre vedetele care postează rar.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România:...
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România: ”Uitați-vă la mine, din cauza voastră sunt așa”
Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și...
Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”
Presupusa amantă a lui Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu starul...
Presupusa amantă a lui Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu starul argentinian. Jurnalista este de o frumuseţe uimitoare
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la...
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la khmerii roșii și Vietnam la războiul din Ucraina
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
PUTIN CUTREMURĂ toată planeta! Decizie ISTORICĂ pe final de an
PUTIN CUTREMURĂ toată planeta! Decizie ISTORICĂ pe final de an
S-a stins în brațele soției sale. A murit o legendă a muzicii
S-a stins în brațele soției sale. A murit o legendă a muzicii
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!