Life

Monica Anghel, la un pas de moarte. Artista a trăit un adevărat calvar luni de zile

Monica Anghel a fost un pas de moarte. Luni de zile, cântăreața a trăit un adevărat calvar. Ce i s-a întâmplat acum câțiva ani.
08.05.2023 | 10:57
Monica Anghel la un pas de moarte Artista a trait un adevarat calvar luni de zile
Cum a fost Monica Anghel la un pas de moarte. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a fost la un pas de moarte, în urmă cu câțiva ani. Cântăreața a suferit o operație de urgență, în urma căreia a avut nevoie de o perioadă de recuperare îndelungată.

Cum a fost Monica Anghel la un pas de moarte. Cântăreața a trecut prin clipe grele

În urmă cu ceva timp, Monica Anghel a trecut prin momente foarte grele. Vedeta a fost a un pas să-și piardă viața după ce a suferit o operație greșită. Artista nu a vorbit foarte mult despre acest moment pentru că medicul care a operat-o a murit între timp.

ADVERTISEMENT

O altă operație grea pe care a suferit-o a fost cea la coloană. A intrat în operație de urgență, după care a rămas cu o pareză de 98% pe piciorul drept, în urma căreia a făcut o recuperare timp de un an și jumătate. Tot de atunci, vedeta a început să și slăbească și să-și schimbe stilul de viață.

“Am avut o cumpănă mare cu mulți ani în urmă. Era să mor atunci din cauza unei operații greșite. A și murit omul acela între timp, așa că mă abțin. Dar o altă cumpănă a fost operația pe coloană. Pentru că am intrat în operație de urgență, cum spuneam, am avut o pareză de 98% pe piciorul drept.

ADVERTISEMENT

Am făcut recuperare timp de un an și șase luni. Zi de zi, zi de zi. Și tot atunci am început și să slăbesc, și să îmi schimb stilul de viață. Și mă mențin. Cântăresc 58-59 de kilograme, cam așa. Aviv, ușor, ușor, a început să se ia după mine, din ceea ce văd”, a declarat Monica Anghel pentru VIVA.

Monica Anghel nu i-a spus fiului ei despre operație

În perioada în care a suferit operația la coloană, băiețelul vedetei era la părinții ei, în vacanță la mare, dar a aflat despre operație. Monica Anghel a încercat să-i explice că totul va fi bine, deși nu era aproape de el fizic. Interpreta nu i-a spus băiatului ei despre intervenție nu pentru că nu a vrut, ci pentru că a fost de urgență.

ADVERTISEMENT

“Cel mai greu a fost atunci când, în urmă cu șase ani, m-am operat pe coloană și băiețelul meu era cu părinții mei la mare. Îți dai seama, a aflat acolo fiind și nu am fost lângă el să îi pot explica, să îi spun că o să fiu bine, că totul este în regulă.

Sigur că i-am spus la un moment dat: ‘Mamă, stai liniștit!’, dar nu a fost același lucru, pentru că nu era lângă mine. Știi ce zic! Nu din dorința de a-l proteja nu i-am spus, ci pentru că eu m-am operat de urgență. Nu am făcut-o cu intenție, nu am vrut să îi ascund, să nu îi spun”, a mai spus artista pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și este foarte ocupată atât în plan profesional, cât și personal. Cântăreața își organizează foarte bine programul, așa că reușește mai mereu să facă tot ce își propune. În plus, nu face nimic din ce nu îi face plăcere.

ADVERTISEMENT