Life

Monica Bârlădeanu a moștenit frumusețea de la mama sa. Imaginea care i-a surprins pe fani

Monica Bârlădeanu și-a surprins fanii după ce a postat mai multe fotografii în care apare alături de mama sa. Toți au remarcat imediat că cele două seamănă izbitor.
10.03.2022 | 19:36
Monica Barladeanu a mostenit frumusetea de la mama sa Imaginea care ia surprins pe fani
Monica Bârlădeanu a moștenit frumusețea de la mama sa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a postat pe contul de socializare câteva imagini de colecție în care apare alături de mama sa. Fanii au observat imediat că Monica Bârlădeanu seamănă leit cu Minodora Tătărușanu.

Monica Bârlădeanu a moștenit frumusețea de la mama sa. Imaginea care i-a surprins pe fani

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Mereu a fost apreciată pentru naturalețea sa, dar și pentru frumusețe.

ADVERTISEMENT

De 8 Martie, actrița a postat mai multe fotografii în care apare alături de mama sa, iar internauții au observat imediat asemănarea uluitoare dintre cele două. De altfel, Monica Bârlădeanu și Minodora Tătărușanu au fost solicitate în mai multe rânduri să apară în diferite reclame.

“La mulți ani și vouă, dragele mele! Femei puternice, frumoase, blânde, calde, ferme, ocrotitoare, sprijinitoare, mame, soții, fiice, surori, cumnate, prietene, iubite.

ADVERTISEMENT

Mă înclin în fața fiecăreia dintre voi care duce o luptă în suflet, în surdină, pe care n-o vede și de care nu știe nimeni”, a  scris Monica Bârlădeanu în dreptul fotografiilor.

Reacțiile nu au întârziat să apară

“Frumusețea este nativă, la mulți ani doamnelor!  / Are doamna Monica o mamă de nota 10! / Wow, ce tânără și frumoasă este mama ta, iar tu semeni foarte bine cu ea!! / Acum am înțeles cu cine semeni, mama ta e superbă! / Ce frumoase sunteți și ce bine semănați! / Doamne, cât de frumoasă e și mama ta! Parcă e sora ta! / Așa mamă, așa fiică!”, i-au transmis internauții vedetei.

ADVERTISEMENT

Minodora Tătărușanu a fost educatoare la o grădiniță din Iași. Aceasta mai are un fiu, Petru Bârlădeanu, care este cu șapte ani mai mic decât sora sa. În trecut, actrița a făcut dezvăluiri triste despre familia sa. Tatăl vedetei venea de multe ori beat acasă și o agresa pe soția sa. După divorț, acesta a ajuns la dezalcoolizare de mai multe ori, iar medicii au spus că era maniaco-depresiv. Bărbatul s-a sinucis atunci când vedeta era în ultimul an de liceu.