Life

Monica Bellucci, cea mai frumoasă Maria Magdalena a cinematografiei: ”Fiecare femeie e liberă să îmbătrânească în felul ei”! Foto

Actrița Monica Bellucci, probabil cea mai frumoasă actriță care a jucat-o pe Maria Magdalena în Patimile lui Hristos, are 57 de ani, dar este departe să își arate vârsta.
22.04.2022 | 19:23
Monica Bellucci are 57 de ani și arată perfect! A jucat rolul Mariei Magdalena în Patimile lui Hristos / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Bellucci este una dintre actrițele care par a fi definiția senzualității. Născută acum 57 de ani în Italia, actrița a jucat în filme de artă, dar și în blockbustere. Ea are apariții memorabile în filme precum Malena, acolo unde a jucat rolul femeii transformate în motiv de adulație de bărbați, dar și în Patimile lui Hristos, unde a jucat-o pe Maria Magdalena, sau în Matrix.

Monica Bellucci are 57 de ani și arată perfect

”Sunt multe momente în viaţă. Când eşti foarte tânără, ai ceea ce francezii numesc ”la beauté du diable”, frumuseţea diavolului, e naturală, frumuseţea tinereţii. Însă viaţa merge mai departe. Nu ai ce să faci. Dar e şi un aspect bun. Asta înseamnă că trăieşti mult. Chiar dacă corpul pică, sufletul creşte, se ridică”, a explicat, acum câteva luni, pentru revista Vogue, Monica Bellucci.

ADVERTISEMENT

Doar că, la ea, când vine vorba de frumusețe, lucrurile nu s-au schimbat deloc. Natura a fost generoasă din cale afară cu actrița care, acum, la 57 de ani este la fel de frumoasă ca atunci când, cu pași timizi, debuta în strălucitoarea lume a showbiz-ului italian, ca model pentru Dolce & Gabbana, Cartier și Dior.

Culmea, celebra actriță spune că nu ține nici diete și nici nu stă toată ziua pe la sala de sport. Nici măcar acum, la 57 de ani. Iar fotografiile în care apare în diverse pictoriale sunt spectaculoase, dezvăluind forme considerate perfecte.

ADVERTISEMENT
Monica Bellucci
Monica Bellucci s-a făcut remarcată încă din adolescență pentru frumusețea ei / Foto: Hepta

”Am fost mereu o femeie cu forme, niciodată slabă, aşa e felul meu. Şi vreau să îmbătrânesc într-un mod paşnic. La 50, 60 de ani nu mai ai aceleaşi nevoi ca la 20. Te schimbi, când intri într-o încăpere alături de fiica ta, oamenii o privesc întâi pe ea. Atunci începi să ai o altă perspectivă. (…).Fiecare femeie e liberă să îmbătrânească în felul ei”, mai spunea Monica Bellucci pentru sursa citată.

Monica Bellucci a jucat în roluri memorabile

Aparițiile din filme făcute de Monica Bellucci sunt, în majoritatea lor, memorabile. Fie că vorbim de roluri în care senzualitatea ei este pusă în evidență, în filme precum Dracula, Malena, Ireversibil, Bond – cea mai vârstnică ”fată Bond” -, Apartamentul sau Matrix – premiată pentru scena sărutului memorabil cu Neo, jucat de Keanu Reeves -, fie că vorbim de roluri de compoziție ca cele din comedii sau din drame, toate aparițiile ei au fost aplaudate la scenă deschisă de criticii de film.

ADVERTISEMENT

Probabil însă că rolul pe care l-a făcut în producția Patimile lui Hristos, alături de Maia Morgenstern este unul de neuitat. Rolul jucat, cel al Mariei Magdalena, dialogurile purtate în aramaică, suferința trăită în fața camerelor în punctul culminant al filmului au transformat-o pe Monica Bellucci într-o actriță mare la nivel mondial.

Monica Bellucci
Monica Bellucci, cea mai frumoasă Maria Magdalena! A jucat, alături de Maia Morgenstern, în filmul Patimile lui Hristos / Foto: Captură Youtube

E adevărat, de-a lungul timpului, ea a și fost răsfățată cu mai multe premii pentru rolurile sale, având în colecția personală Premiul Cesar, Saturn, un Glob de Aur, Teen Choice Awards, MTV Movie Awards și câteva Nastro d’Argento.

ADVERTISEMENT

Monica Bellucci, avocata care a făcut istorie în cinematografia mondială

Monica Bellucci a început modellingul pentru a strânge banii necesari să urmeze facultatea, ea dorind astfel să își asigure finanțele necesare pentru a putea deveni avocat. Succesul pe care l-a avut însă în modelling, Monica Bellucci fiind remarcată de toate marile case de modă europene, au făcut-o pe cea care trebuia să devină avocată să se reorienteze profesional și să impresioneze, ani la rândul, lumea showbiz-ului internațional.

Pe lângă zecile de filme în care a apărut și în care și-a expus din plin talentul de a vorbi limbi străine – ea având replici în italiană, franceză, spaniolă și engleză, dar și aramaică – Monica Bellucci joacă și pe scena marilor teatre ale lumii, în piesa Maria Callas Letters & Memoirs.

Monica Bellucci, chiar de Paștele Ortodox, pe 24 aprilie 2022, va debuta pe Her Majesty’s Theatre din Londra în piesa care o are în centru pe celebra soprană a lumii pe care, de-a lungul timpului, nu a ascuns că o admiră enorm. ”Nici nu visam la așa ceva”, spunea Monica Bellucci pentru The Guardian.

ADVERTISEMENT