Life

Monica Gabor, marea dragoste a lui Irinel Columbeanu. Dezvăluiri neștiute despre căsnicia celor doi

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți în urmă cu ani buni și au împreună o fetiță, pe Irina. Lucrurile s-au schimbat însă total între cei doi în ultima vreme.
02.02.2023 | 07:24
Monica Gabor marea dragoste a lui Irinel Columbeanu Dezvaluiri nestiute despre casnicia celor doi
Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre căsnicia cu Monica Gabor. Sursă foto: Facebook, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost la un moment dat unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri din întreaga țară.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre căsnicia cu Monica Gabor

De asemenea, toată presa scria despre căsnicia dintre el și Monica Gabor, care era cu mult mai tânără decât el și care i-a dăruit o fetiță.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproape 12 ani însă, cei doi și-au spus adio, iar fiecare a luat-o pe drumul său. Monica Gabor trăiește acum în Statele Unite, alături de fiica ei, Irina și formează un cuplu cu Mr.Pink.

De cealaltă parte, Irinel Columbeanu a rămas singur în România, iar lucrurile nu îi merg atât de bine nici pe plan profesional și nici pe pe plan financiar.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, afaceristul își amintește cu drag de perioada în care era căsătorit cu Monica Gabor. El a vorbit recent despre acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse și care au fost strâns legate de despărțirea de fosta lui parteneră de viață.

Realitatea, spune Irinel Columbeanu, este cu totul alta. Invitat la emisiunea După faptă și răsplată”, prezentată de Cristina Șișcanu, fostul soț al Monicăi Gabor recunoaște că ea a fost marea lui iubire.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu spune că nu a înșelat-o niciodată pe Monica Gabor

Mai mult de atât, acesta spune că nu a înșelat-o niciodată pe Monica Gabor, pentru că o iubea prea mult. Menționăm faptul că cei doi au fost căsătoriți doar cinci la acel moment, iar relația lor a stârnit un val de controverse.

La un moment dat, Monica Gabor a fost martoră a unor imagini cu soțul ei în care acesta se afla cu mai multe tinere într-un jacuzzi, lucru care a bulversat-o complet.

ADVERTISEMENT

Despre episodul din jacuzzi, afaceristul spune că a fost vorba despre o baie nevinovată, interpretată într-un mod diferit.

”Da. O baie zic că e nevinovată, asta nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor (n.r – de divorț)”, a spus Irinel Columbeanu, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Întrebat de prezentatoarea tv dacă a apelat la Monica Gabor în ultima vreme, pentru bani, afaceristul a recunoscut că într-adevăr, i-a cerut un surplus financiar fostei sale soții.

Totodată, Irinel Columbeanu a mai dezvăluit că veniturile sale sunt la momentul actual ”catastrofale”. 

Și nu este prima oară când afaceristul se plânge de partea financiară. Menționăm faptul că declinul său din acest punct de vedere a fost unul destul de rapid.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu la venituri ”catastrofale”

În 2007, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de euro. Mai apoi, treptat, aceasta a scăzut la 7 milioane de euro, iar în 2015, afaceristul a fost executat silit de către bănci.

Chiar el povestea la un moment dat că marea sa greșeală a fost să fie credul, acest gest ducându-l într-o situație materială destul de modestă.

Tot atunci, Irinel Columbeanu mai dezvăluia și că bani nu l-au schimbat deloc, așa cum s-a întâmplat în cazul fostei sale soții, Monica Gabor.

”Pe mine nu m-au schimbat banii. Sunt mulți oameni pe care banii îi schimbă. Pe Monica au schimbat-o banii. Se vede în felul în care vorbește cu cei din jurul ei.

I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin vreo schimbare”, spunea Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT