Life

Monica Gabor, mesaj sugestiv despre despărțirea de Mr. Pink! Ce spune ”Scorpia de la Izvorani” despre relația cu milionarul

După ce a șters toate fotografiile cu Mr. Pink de pe conturile ei de socializare, Monica Gabor a postat un mesaj cât se poate de sugestiv cu privire la despărțirea de milionarul de origine asiatică stabilit în SUA.
01.08.2021 | 20:19
Monica Gabor pare fericita in aceste momente Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Speculațiile cu privire la despărțirea dintre Mr. Pink și Monica Gabor au fost alimentate, în ultima vreme, de comportamentul fostei doamne Columbeanu, aceatsa ștergând pozele cu milionarul chinez și dând drumul la distracție, alături de sora ei, Ramona, în Mikonos.

Monica Gabor, mesaj cifrat despre despărțire

Cum, de cele mai multe ori, în ultimii ani, Monica Gabor a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația pe care o avea cu Mr. Pink, milionarul chinez stabilit în Statele Unite, de această dată cea devenită celebră în România drept ”Scorpia de la Izvorani” a lansat un mesaj criptic pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

Mai exact, parcă luând în considerare articolele apărute pe seama despărțirii ei de Mr. Pink, Monica Gabor a postat pe conturile ei de socializare un mesaj cu privire la care este diseminată informația.

Și, pentru că nu voia să fie explicită cu privire la acest subiect, Monica Gabor a ales să posteze un video cu Denzel Washington, superstarul de la Hollywood, care, în stilul caracteristic vedetelor de acolo, fac pe lupii moraliști și dau lecții de conduită.

ADVERTISEMENT

Mesajul Monicăi Gabor pare să nege despărțirea de Mr. Pink

”Ai grijă în ceea ce crezi. Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație? Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi? Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii. Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul pe care Denzal Washington, într-un acces de moralitate pe care l-a lansat, public, într-un interviu, uitând să citeze câțiva dintre autorii vorbelor sale, printre cei văduviți de cuvintele lor numărându-se chiar Mark Twain.

Iar acesta este, de altfel, și mesajul prin care Monica Gabor pare să își dorească să nege despărțirea de Mr. Pink, fără să explice însă ce s-a petrecut, de fapt, între ea și chinezul cu care se iubea.

ADVERTISEMENT

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a comentat presupusa despărțire de Mr. Pink, la Antena Stars și a recunoscut că nu este convins că cei doi nu mai sunt împreună.

„Nu știu nimic mai mult, dar pot prevedea. Nu știu să fac premoniții, dar părerea mea este că de la un moment dat încolo un bărbat trebuie un pic împuns. Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept în astfel de situații. După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine. Răsfățate. Oricum Monica este o femeie temperamentală, dar și Mr. Pink este un tip deștept”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr Pink, căsătoritți acum doi ani?

Relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink a fost întotdeauna învăluită într-un mister total, cei doi fiind extrem de discreți cu privire la ceea ce se petrecea în intimitatea lor.

Cu toate acestea, informații cu privire la o posibilă căsătorie între cei doi au apărut în urmă cu doi ani, presa relatând, la acea vreme, că Monica Gabor și Mr Pink ar fi avut parte de o ceremonie într-un cadru restrâns, fără prea mulți invitați.

Relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink durează de aproximativ 10 ani, cei doi fiind împreună încă de pe vremea în care Irinel Columbeanu și fostul model încă erau în divorț și luptau pentru custodia fetiței lor, Irina.

ADVERTISEMENT
Tags: