Life

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Imaginile care o dau de gol pe vedetă

Monica Gabor și Mr.Pink se pare că formează din nou un cuplu, sau cel puțin așa reiese din imaginile postate de fosta soție a lui Irinel Columbeanu.
31.08.2021 | 16:49
Monica Gabor si Mr Pink din nou impreuna Imaginile care o dau de gol pe vedeta
ADVERTISEMENT

S-a spus că relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi încheiat. Zvonurile au fost alimentate de faptul că vedeta a șters de pe contul de Instagram toate fotografiile cu chinezul și fiul acestuia. Apoi, bruneta și-a petrecut vara în Dubai și Grecia alături de sora sa, Ramona.

Când vacanța s-a încheiat Monica Gabor s-a întors în Statele Unite și se pare că s-a și împăcat cu iubitul chinez.

ADVERTISEMENT

Aceasta a postat fotografii din vila miliardarului, dar și una în care apare alături de fiul acestuia.

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Imaginile care o dau de gol pe vedetă

Monica Gabor se pare că s-a întors în brațele lui Mr. Pink. După întoarcerea în SUA, aceasta a postat mai multe poze din casa miliardarului din Malibu, dar și una în care apare alături de fiul acestuia.

ADVERTISEMENT

În dreptul uneia dintre fotografii Monica a scris: “Mai bine mai târziu decât niciodată.”

Monica le-a arătat fanilor imagini din grădina vilei, dar și ce a gătit. Reședința în care locuiește cu miliardarul chinez este evaluată la peste 3 milioane de dolari.

Românca nu a făcut nicio declarație despre o posibilă despărțire. A postat doar un mesaj care dădea de gândit. Cel care confirmase totul a fost omul de afaceri Paul Mantea, cel care a ajutat-o să se mute în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Irinel Columbeanu despre relația dintre Monica și Mr. Pink

Fostul soț al Monicăi Gabor s-a ferit să facă foarte multe declarații despre acest subiect. Fostul milionar nu a fost foarte convins că cei doi s-au despărțit.

“Nu cunosc stadiul relației lor”, spunea fostul milionar potrivit ciao.ro

“Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri”, au declarat persoane apropiate cuplului legat de motivul separării, pentru evz.ro.

Monica și iubitul chinez au o relație de aproape 10 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: