News

Monica Pop, critici dure pentru autorități: Decizii criminale. De ce dau prioritate bolnavilor Covid?!

16.10.2020 | 10:14
Monica Pop critici dure pentru autoritati Decizii criminale De ce dau prioritate bolnavilor Covid
ADVERTISEMENT

Medicul Monica Pop, o voce cunoscută în zona sanitară din România, a lansat o serie de critici dure la adresa autorităților în ceea ce privește gestionarea crizei Covid-19 din ultima perioadă.

Managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București este revoltată de faptul că autoritățile tratează cu prioritate cazurile de coronavirus, în detrimentul bolnavilor cu alte afecţiuni, şi acuză că aceasta este discriminare.

ADVERTISEMENT

În opinia medicului din Capitală, este discriminare să tratezi cu prioritate bolnavii COVID și pe ceilalți, care pot suferi de boli mult mai grave, să-i lași să moară.

Monica Pop atacă din nou autoritățile: De ce dau prioritate bolnavilor Covid?!

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Monica Pop mitraliază autoritățile din Sănătate. Aceasta consideră o discriminare modul în care bolnavii de SARS-CoV-2 sunt tratați în comparație cu alți pacienți.

ADVERTISEMENT

Medicul oftalmolog scoate în evidență faptul că 85% dintre bolnavii de coronavirus s-au vindecat, iar mulți nici măcar nu au avut nevoie de vreun tratament de specialitate.

”DISCRIMINARE! Cine are dreptul să hotărască prioritate pentru bolnavii COVID în fața celorlalți, unii cu boli grave și să-i condamne la moarte?!

ADVERTISEMENT

Toți au același drept la sănătate! Prin Constituție! Jurământul, dar și legea, cer să tratăm toți oamenii bolnavi, fără nicio discriminare, nu doar pe cei afectați de virus!

85% din bolnavii COVID s-au vindecat, mulți chiar și fără a fi necesar vreun tratament! Doar supraveghere!

ADVERTISEMENT

Pe când pacienții cu boli grave își pierd sigur viața în lipsa tratamentului adecvat pentru bolile respective.

În plus și ei plătesc asigurări de sănătate! Cum să nu fie tratați?! Prioritate trebuie să aibă orice om bolnav, nu doar cei COVID! Altfel, vor muri mult mai mulți decât cei cu COVID! Au murit deja, destui, alții s-au agravat, neprimiți la timp la tratamente!”, scrie Dr. Pop.

Monica Pop: Decizii criminale!

În finalul postării sale, Monica Pop este și mai dură și spune că măsurile adoptate sunt ”criminale”, întrucât toți pacienții au dreptul la consultații și tratamente.

”Se impun consultații și tratamente pentru orice pacient! Cu efort susținut pentru a evita contaminarea! SĂ NU mai moară NIMENI din lipsa actului medical!

În acest sens trebuie îndreptată strategia de Sănătate, așa greu cum e!”, a scris, extrem de revoltată, prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: