Life

Monica Tatoiu, atac dur la adresa vedetelor din România: „Țoape cu mii de euro care…

Monica Tatoiu nu are milă! Le-a criticat dur pe vedetele din România pentru stilul vestimentar pe care acestea îl adoptă.
29.06.2023 | 10:29
Monica Tatoiu atac dur la adresa vedetelor din Romania Toape cu mii de euro care
Monica Tatoiu s-a luat de stilul vestimentar al vedetelor din România. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a dat de pământ cu „VIP-urile” din showbizul românesc. A visat să fie designer vestimentar, însă tatăl  nu a lăsat-o, dar asta nu înseamnă că nu a rămas pasionată de haine, iar stilul multor femei din România o deezamăgește.

Monica Tatoiu a dat de pământ cu vedetele din România

Monica Tatoiu este cunoscută ca fiind una dintre cele mai sincere și directe celebrități din România. Nu se ferește niciodată să-și expună părerile acide despre subiecte controversate, iar de această dată a dat de pământ cu vedetele din România.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 67 de ani, Monica Tatoiu rămâne la fel de cochetă și de aranjată ca întotdeauna. Fosta patroană Oriflame a visat să devină designer, însă tatăl, în ciuda căruia s-a și măritat pentru prima dată, nu a fost de acord.

S-a făcut profesoară de matematică, dar pasiunea pentru haine a rămas. De curând, și-a dat cu părerea despre stilul vestimentar la femeilor celebre de la noi din țară și a dezvăluit că nu este deloc încântată de felul în care se îmbracă.

ADVERTISEMENT

„Îmbrăcămintea este un limbaj. Cine nu știe să se îmbrace este analfabet funcțional din punct de vedere al limbajului hainelor. Am văzut la viața mea zeci de femei, care într-un sac arătau wow, dar și unele țoape cu mii de euro care…

De la 16 ani am vrut să fiu designer și tata mi-a zis că doar c…..e fac asta și m-a convins să fac matematică, tatăl meu fiind un misogin d-ăla rău, din Banat. De aceea trebuie să înțelegi limbajul corpului, ținuta care spune foarte multe despre valorile unei persoane”, a declarat Monica Tatoiu pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

„Când vrei să pari ceea nu ești, se vede de la o poștă”

Vedeta le-a oferit și un sfat celor care vor să o asculte. „Sfatul meu este, nu încercați să ieșiți în evidență prin artificii, pentru că se vede, iese la suprafață. Francezii au o vorbă Chassez le naturel, il revient au galop. Adică atunci când vrei să pari ceea nu ești, se vede de la o poștă.

Apropo de multe VIP-uri din România care vor să pară ceea ce nu sunt. De aceea este nevoie să te cunoști pe tine însuți, să-ți cunoști defectele. E necesar să acoperi, dar cu măsură și nu tot ceea ce este scump e și frumos”, mai spus Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, adepta operațiilor estice făcute cu gust

De altfel, Monica Tatoiu a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK despre intervențiile estetice. Deși și ea are, și chiar merge săptămânal la estetician uneori, spune că acestea trebuie făcute cu gust.

„Femeilor din generația aceasta le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri: Marlyn Monroe, Audrey Hepburn, nu mai spun de Jean Seberg pe care o ador. Fetele acestea tinere au ajuns să exagereze cu intrvențiile la față. Eu nu sunt împotriva lor, mai ales că și eu am. Ceea ce este în neregulă este faptul că exagerează și ajung să aibă niște buze de nu li se mai vede chipul.

Medicul meu îmi spune că vin fetele la el să le pună silicoane uriașe. Să ajungă la măsura G la sutien. Și medicul meu, fiind un bărbat cu un simț estetic bun, le trimite la alții”, ne-a spus Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT