Life

Monica Tatoiu, despre relația lui Cristian Boureanu cu mai tânăra Cristina Belciu: „Nu trebuie să umble cu așa ceva”

Monica Tatoiu și-a dat cu părerea despre relația pe care Cristian Boureanu ar avea-o cu Cristina Belciu, care este cu 26 de ani mai tânără decât fostul politician.
04.02.2022 | 17:37
Monica Tatoiu despre relatia lui Cristian Boureanu cu mai tanara Cristina Belciu Nu trebuie sa umble cu asa ceva
Ce spune Monica Tatoiu despre femeile din viața lui Cristian Boureanu? Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o relație de 6 ani, Cristian Boureanu și Laura Dincă au decis să o ia pe drumuri separate. De atunci, fostul soț al Valentinei Pelinel nu s-a mai afișat cu nicio altă femeie, până de curând, când a ieșit la iveală faptul că fostul politician se iubește cu Cristina Belciu, o tânără cu 26 de ani mai tânără decât el.

Monica Tatoiu, cea care le-a fost nașă de cununie lui Cristian Boureanu și Valentinei Pelinel, a acordat un interviu în care a vorbit despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri este de părere că fostul lider PDL nu-și va găsi niciodată fericirea în brațele femeilor mult mai tinere decât el.

Monica Tatoiu și Cristian Boureanu nu au mai vorbit de câteva luni

Conform unui articol publicat de CanCan.ro, Cristian Boureanu iubește din nou. Din luna decembrie a anului trecut, fostul soț al Valentinei Pelinel are o relație cu Cristina Belciu, o cunoscută influenceriță, care este cu 26 de ani mai tânără decât el.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu este cea care le-a fost Valentinei Pelinel și lui Cristian Boureanu nașă de cununie. Femeia de afaceri a acordat un interviu pentru WOWbiz.ro și a dezvăluit faptul că nu știa nimic despre acest subiect.

Ea și fostul politician nu și-au mai vorbit din luna septembrie, atunci când acesta i-ar fi arătat mai multe imagini cu potențialele sale cuceriri.

ADVERTISEMENT

„Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am. Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva!

Dar…mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a declarat Monica Tatoiu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce părere are Monica Tatoiu despre relațiile lui Cristian Boureanu?

Fosta profesoară de matematică este de părere că diferența de vârstă o să-și spună, de fiecare dată, cuvântul într-o relație. Din punctul să de vedere, atâta timp cât Cristian Boureanu continuă să aleagă femei mult mai tinere, finalul va fi, întotdeauna, același.

Monica Tatoiu a adus în discuție relația politicianului cu Laura Dincă, care s-a încheiat vara trecută, după 6 ani. 

„Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică. Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite. În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe ‘piți’ pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul.

Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals! Creierul se atrofiază! Creierul poate să determine sexul să se mențină, sexul nu poate să determine creierul să se mențină. Asta este explicația tuturor acestor ruperi.”, a adăugat Monica Tatoiu, în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT