Life

Monica Tatoiu, critici dure față de piesa Macarena a Erikăi Isac. Cum ia afacerista apărarea bărbaților: ”Românii sunt fraieri”

Critici dure ale Monicăi Tatoiu față de renumita melodie, Macarena, interpretată de Erika Isac. Cum ia afacerista apărarea bărbaților?
19.03.2024 | 09:34
Monica Tatoiu critici dure fata de piesa Macarena a Erikai Isac Cum ia afacerista apararea barbatilor Romanii sunt fraieri
Ce spune Monica Tatoiu despre melodia celebră a Erikăi Isac. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a vorbit despre cea mai în vogă melodie din ultima vreme, Macarena, cântată de Erika Isac, și despre care artista a motivat că este precum un manifest al tuturor femeilor, dar mai ales al celor care au fost hărțuite de către bărbați. Însă, afacerista are o altă părere.

Reacția acidă a Monicăi Tatoiu față de melodia Macarena, interpretată de Erika Isac

Monica Tatoiu a ascultat piesa Macarena și nu consideră util scopul ei. Afacerista în vârstă de 67 de ani ia apărarea bărbaților, precizând că și aceștia sunt abuzați de către femei, de multe ori, și chiar destul de grav.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a dat ca exemplu în spusele sale contra melodiei cazul unui bărbat care a fost mușcat de umăr, de către soție. Aceasta lucrează într-o funcție importantă, este directoarea unei bănci. Afacerista a rămas surprinsă când i-a văzut rana individului.

”O nenorocită. Îi povesteam acum cuiva, că am venit cu un domn care a fost agresat de soție. Numai femeile sunt agresate? După 23 de ani de căsnicie l-a lăsat în fundul gol și i-a luat copiii. Și l-a și mușcat. Deci, bărbații sunt și ei abuzați. Și acum la România Tv văd alt caz, bărbat bătut, căruia i s-a furat telefonul… Doar femeile sunt abuzate? În ce țară trăim?”, a precizat Monica Tatoiu pentru viva.ro

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeia de afaceri susține și că în spatele piesei, care încă este în trending, pe youtube, se ascund, de fapt, niște băieți care vor să facă bani, la fel cum s-ar fi întâmplat și în situația altor artiste, ”care apar și dispar ca și berzele”.

Afacerista îi consideră ”fraieri” pe românii care sunt de acord cu melodia, din cauză că nu-și dau seama că la mijloc ar fi niște băieți care nu vor decât să se îmbogățească. Din punctul ei de vedere, preocupările cetățenilor ar trebui orientate către viitorii candidați la președinția țării.

ADVERTISEMENT

”În spatele acestei fete sunt niște băieți, cum a fost și eleva lui Mazăre și așa mai departe. Sunt niște băieți care fac bani din chestia asta. Asta e părerea mea. Și la toate cântărețele astea care apar și dispar ca și berzele, sunt în spate niște băieți care fac bani în toate porcăriile astea, că românii sunt fraieri.

În loc să se gândească pe cine aleg ca să nu moară de foame și să nu fie gândaci, se uită la cântărețe și la povești din astea. Sunt foarte nervoasă. Când mi-a arătat omul acela cum l-a mușcat soția, directoare de bancă, de umăr… nu-mi spui mie că doar femeile sunt abuzate”, a mai transmis Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu vrea să candideze la primăria Sectorului 1?

Toate acestea, Monica Tatoiu le-a detaliat în timp ce își făcea bagajele pentru o nouă vacanță. Mai în glumă, mai în serios, a mai spus că, atunci când va reveni pe meleagurile natale, se va apuca de învățat administrație, fiindcă ar intenționa să candideze pentru funcția de edil al Sectorului 1.

Monica Tatoiu este nemulțumită de activitatea lui Clotilde Armand la primăria Sectorului 1 București, iar ceea ce a spus legat de candidatură, a mărturisit și că a primit ofertă de a face parte din Partidul România Puternică.

”Luni plec în vacanță și mă întorc pe 10 aprilie. Mă duc să mă recuperez, că trebuie să înot, și după care merg să învăț administrație. S-ar putea să candidez. Dacă Clotilde are șanse să iasă, eu trebuie să candidez.

Merg și dorm în primărie un an de zile, după care facem alegeri cu niște oameni mai tineri, mai săntăoși. Dar dacă ea mai rămâne încă patru ani, ne-a terminat. Dacă nu există un candidat serios la Primăria Sectorului 1, voi candida eu! M-au rugat de la Partidul România Puternică și mă duc. Dorm în primărie, fac ordine, apoi alegem oameni tineri, ca lumea”, a mai transmis Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT