News

Moș Crăciun dă prime la întâmplare. 10 angajaţi norocoși ai unei companii primesc câte 90.000 de euro

Zece angajați ai unei companii au fost aleși la întâmplare de către patron și au primit prime de Crăciun de 90.000 de euro.
14.12.2022 | 18:02
Mos Craciun da prime la intamplare 10 angajati norocosi ai unei companii primesc cate 90000 de euro
Moș Crăciun și prima de 100.000 de dolari. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Moș Crăciunul de ocazie a fost cea mai bogată persoană din Australia, Gina Rinehart, care a deci să-și răsplătească astfel angajații care i-au fost loiali în ultima perioadă.

Moș Crăciun dă prime de 100.000 de dolari în Australia

Potrivit News.com.au, femeia cu o avere de aproximativ 34 de miliarde de dolari a decis să acorde 10 prime în valoare de 100.000 de dolari, aproximativ 93.000 de euro, unui număr de zece angajați norocoși.

ADVERTISEMENT

Femeia a făcut gestul în cadrul unei companii miniere pe care o deține. ”Se pare că săptămâna trecută Gina le-a spus tuturor angajaților de la Roy Hill să se aștepte la un anunț important”, au declarat reprezentanți ai miliardarei.

”Apoi a anunțat că va trage 10 nume dintr-o pălărie și aceste persoane vor primi câte un bonus de Crăciun de 100.000 de dolari americani”, a mai transmis sursa. Informația a fost confirmată de un angajat al companiei care a sunat la un post de radio local tocmai în acest sens.

ADVERTISEMENT

Angajatul a menționat că unul dintre marii câștigători lucrează doar de trei luni pentru compania minieră.

Și în România unii angajați beneficiază de prime de Crăciun, chiar dacă nu de 100.000 de dolari. De exemplu, compania Ford a decis să le plătească angajaților aproximativ 3.000 de lei primă de Crăciun, drept ”mulțumire pentru realizările din acest an”.

ADVERTISEMENT

“Vă aducem la cunoștință un mesaj din partea domnului Guven Ozyurt, Președintele Ford Otosan din Turcia, prin care ne mulțumește de realizările din acest an și în același timp ne anunță și drept recompensă o primă de 6.054 lei brut pentru realizările din acest an.

Prima aceasta o vor primi și oamenii care au plecat sau pleacă în luna decembrie.Prima se va acorda săptămână viitoare pentru fiecare angajat, indiferent de contract”, scrie în mesajul primit de angajații companiei.

ADVERTISEMENT

Efortul companiei a fost considerabil, însă se pare că a meritat pentru patronat, care nu și-a uitat angajații de Crăciun și i-a răsplătit semnificativ pentru efortul depus pe durata întregului an.

ADVERTISEMENT
Tags: