Life

Târgul de Crăciun din Calafat, pustiu. Clipul cu o artistă care cântă la piața goală a devenit viral. Reacția primarului

Târgul de Crăciun din Calafat, un adevărat fiasco. O artistă a cântat pentru doar 3 persoane care au fost prezente la spectacol.
13.12.2022 | 10:10
Targul de Craciun din Calafat pustiu Clipul cu o artista care canta la piata goala a devenit viral Reactia primarului
Târgul de Crăciun din Calafat, un adevărat fiasco. O artistă a cântat pentru 3 persoane. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă a fost pustiu în weekend. Clipul cu o artistă care cântă la piața goală a devenit viral pe rețelele de socializare, în ciuda faptului că primăria a vrut să le facă oamenilor o bucurie.

Târgul de Crăciun din Calafat, un adevărat fiasco. O artistă a cântat pentru 3 persoane

Târgurile de Crăciun sunt o adevărată bucurie pentru oamenii de pretutindeni datorită atmosferei și luminilor colorate de sărbătoare, însă nu același lucru s-a întâmplat recent în orașul Calafat, din județul Dolj.

ADVERTISEMENT

O artistă locală a cântat în fața a numai 3 persoane, în timp ce magazinele amplasate în piață au rămas închise. Localnicii au preferat să stea în case, evenimentul fiind un adevărat eșec și în plus, o pierdere de bani.

„Așa se întâmplă când faci asemenea evenimente doar cu gândul la profitul electoral! Un kitsch grotesc, fără niciun sens, fără suflet, fără minte, o acută maladie care îi face pe actualii conducători ai orașul să nu se oprească. 

ADVERTISEMENT

E o goană absurdă după evenimente de imagine penibile și fără rost! Asta este grandioasa deschidere a acestei șarade inutile”, este postarea făcută de un internaut pe Facebook.

Târgul de Crăciun din Calafat, un eșec total

Respectivul a distribuit și o filmare care a devenit virală într-un timp foarte scurt. În videoclip apare o tânără artistă care încearcă să întrețină atmosfera în ciuda faptului că în fața sa se află numai 3 persoane.

ADVERTISEMENT

„Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!”, spunea aceasta în timpul recitalului său.

Din păcate, cântăreața n-a fost cu noroc și după doar câteva minute cei prezenți au încetat să o mai asculte și au plecat. Programul artistic a continuat în ciuda faptului că piața din Calafat era complet goală.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și persoane care au crezut că artista face o repetiție sau o probă de microfon. Oamenii au sperat că nu este un eveniment sortit eșecului.

Reacția primarului din Calafat, Dorel Mitulețu

„Dragi calafeteni, aș vrea să lămuresc tevatura gratuit și tendențios creată la nivel local și național cu privire la inaugurarea târgului de Crăciun la Calafat. Cu mari greutăți și cu buget foarte limitat, este pentru prima dată în istoria localității când la Calafat se organizează un astfel de târg.

Regret că au fost condiții atmosferice neprielnice, care au stricat o seară începută frumos; din păcate, un simplu cetățean ca mine nu are puteri supranaturale pentru a opri ploaia.

Referitor la filmulețul postat pe Facebook, precizez că persoane rău intenționate au încercat să speculeze politic momentul când auditoriul programului artistic de pe scenă s-a dispersat din cauza ploii.

Ca de obicei, vinovatul de serviciu este primarul, care nu a făcut, nu a dres… Este arhicunoscută această acuzație deja ruginită”, a transmis edilul din Calafat, Dorel Mitulețu, pe Facebook.

Politicianul a mai menționată că primăria nu este cea care a organizat târgul de Crăciun, ci este un simplu partener. Tarifele artiștilor sunt suportate de organizator, nicidecum din banii localnicilor.

ADVERTISEMENT
Tags: