Life

Motivul „dureros” pentru care Bianca Comănici de la Puterea dragostei nu-și face planuri de Crăciun

06.12.2020 | 16:40
Motivul dureros pentru care Bianca Comanici de la Puterea dragostei nusi face planuri de Craciun
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite concurente ale reality-show-ului difuzat de Kanal D, iar povestea ei de iubire cu Livian a ținut întreaga țară cu sufletul la gură. Anul acesta, Bianca va petrece sărbătorile de iarnă fără partener, iar planuri în legătură cu seara de Crăciun nu și-a făcut din mai multe motive.

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea dragostei a declarat pentru FANATIK de ce nu vrea să se entuziasmeze foarte tare în legătură cu sărbătorile de iarnă și a dezvăluit ce își dorește cel mai mult de la Moș Crăciun.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă spune că în ultimii doi ani nu mai știe ce înseamnă spiritul sărbătorilor, având în vedere că a fost mai mult departe de casă. Din această cauză, Bianca preferă să fie spontană de Crăciun, iar situația creată de pandemie a convins-o și mai tare să nu își facă niciun plan și să se lase în voia Domnului.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei: „În ultimii doi ani nu am simțit deloc sărbătorile”

„Mi-am făcut brăduțul și am pus luminițele de Crăciun, dar mă feresc să-mi fac un plan. E foarte dureros să fii departe de casă. În ultimii doi ani nu am simțit deloc sărbătorile, dar poate mă duc la familie anul ăsta. Să vedem cum va fi cu pandemia în continuare”, a declarat Bianca Comănici pentru FANAITK.

ADVERTISEMENT

S-a gândit la câteva variante de petrecere a timpului și a spus că, deși nu are nimic în plan, a primit câteva invitații de la prieteni dragi, așa că va petrece fără mare tam-tam.

„Poate mă duc la Mary (n.r.: fostă concurentă Puterea dragostei, sezonul 2), care locuiește cu Robert, căci m-au chemat. Oricum va fi să petrec sărbătorile, va fi ceva micuț, așa, în familie”, ne-a mai spus fosta iubită a lui Livian Pop.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici este una din cele mai iubite ex-concurente din reality-show-ul difuzat de Kanal D, iar notorietatea pe care a căpătat-o pe rețelele de socializare i-au adus un cadou nesperat: a semnat un contract cu Kanal D și va prezenta două emisiuni online, pe pagina de Youtube care aparține de Wowbiz.