Sport

Câți bani dă Dumitru Dragomir la cerșetori!

Mitică Dragomir i-a explicat lui Horia Ivanovici motivul pentru care le dă bani cerșetorilor. Fostul președinte LPF are noroc la table dacă face acest lucru.
04.09.2023 | 19:49
Cati bani da Dumitru Dragomir la cersetori
Mitică Dragomir i-a explicat lui Horia Ivanovici motivul pentru care le dă bani cerșetorilor. Fostul președinte LPF are noroc la table dacă face acest lucru.
ADVERTISEMENT

La MAX Profețiile lui Mitică, Horia Ivanovici a stat de vorbă 1 la 1 cu Dumitru Dragomir. Cei doi a discutat despre mai multe subiecte legate de fotbal, dar și despre viața personală a fostului președinte LPF. Gazda emisiunii l-a întrebat pe Dragomir dacă dă bani cerșetorilor, iar invitatul special a explicat că face acest lucru și îl ajută să aibă noroc la table.

Mitică Dragomir: “Am noroc la table”

Mitică Dragomir și Horia Ivanovici au discutat despre țările care nu au cerșetori și despre cum în Europa sunt foarte mulți români care cerșesc. Dragomir a explicat că motivul pentru care dă bani la cerșetori este ca să aibă noroc la table. Fostul președinte LPF a menționat și sumele pe care le dă, dar a povestit și despre un cerșetor milionar.

ADVERTISEMENT

“Sunt două naționalități care nu au cerșetori. Sârbii și rușii. Au un orgoliu foarte mare. În rest, toate au. Dar la ei e vorba de educație. Da, dau bani la cerșetori. Chiar și acum înainte de emisiune, era un copil la semafor și i-am dat.

Dau la toată lumea. Nu dau 100 de lei, dar dau așa 20, 30, 50 de lei maxim. Dacă nu dau, nu am noroc la table. Lumea trebuie să învețe că cei mai mulți oameni au două fețe, dar nu o fac.

ADVERTISEMENT

Am auzit cerșetor milionar în euro, în România. Nu e vrăjeală. Avea 5-6 inși puși la intersecție care veneau cu taxa seara. El era smardoi, nu se lua nimeni de el. Cerșetorii erau copii, că pe ei nu îi arestează poliția. Le lăsa câte 50 de lei și el lua partea mai mare.

Copiii făceau și câteva sute de lei pe zi. Era milionar în euro și avea multe case. Sunt alții în străinătate care au echipe. E plină Europa de cerșetori români. Pentru unii e deja o profesie.”, a spus Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Pariul făcut de Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici

La MAX Profețiile lui Mitică, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu pe calificarea FCSB-ului. Victoria roș-albaștrilor cu Nordsjaelland ar duce la deschiderea șampaniei.

“N-am vorbit cu Gigi Becali, dar nu se califică cu danezii. Bă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Dacă se califică cu danezii beau un pahar de șampanie cu tine. Așa rămâne pariul. La fotbal e posibil orice, dar nu cred că se califică.

ADVERTISEMENT

Că sunt eu poreclit ‘Oracolul din Bălcești’, pe dracu, le ghicesc, nu le ghicesc, asta-i viața. De mult nu am mai văzut o echipă așa valoroasă cum au danezii. Erau în 10 și nu trăgeau de timp, n-au dat mingea în tribună și atacau în draci. Asta e o echipă cu o mentalitate sportivă la cel mai înalt nivel”, a declarat Dragomir.

Motivul hilar pentru care Mitică Dragomir dă bani la cerșetori

ADVERTISEMENT