Sport

Dumitru Dragomir a dat verdictul: Coman sau Mitriță? „Are publicitate mai bună”

Dumitru Dragomir a făcut o comparație între Florinel Coman și Alexandru Mitriță. Ce are în plus mijlocașul Universității Craiova.
17.08.2023 | 08:44
Dumitru Dragomir a dat verdictul Coman sau Mitrita Are publicitate mai buna
Dumitru Dragomir îi caracterizează pe Florinel Coman și Alex Mitriță, cei mai buni jucători de la FCSB și U Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a analizat marele duel din acest sezon: Florinel Coman VS. Alexandru Mitriță, la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”. De ce crede că niciunul dintre ei nu poate juca la o echipă mare.

Dumitru Dragomir a ales: Florinel Coman sau Alexandru Mitriță: „Are și aspect comercial”

Fostul președinte al LPF e de părere că jucătorul FCSB-ului are un plus față de oltean„Domne, ca valoare, Florinel Coman. E mai înalt, are și aspect comercial. Dar sunt jucători bunicei pentru fotbalul românesc”.

ADVERTISEMENT

Însă Mitică Dragomir e convins că niciunul nu poate răzbi la cel mai înalt nivel: „Pentru fotbalul internațional nu e niciunul. Niciunul! Sunt umflați și niciunul dintre cei doi nu are moral de competiție mare”.

Primul pe care l-a luat în colimator a fost Alex Mitriță. Are însă și calități: „La echipa națională… Nicăieri n-a jucat titular! De ce l-au împrumutat dacă e valoros? Pentru noi e și au făcut bine că l-au adus la Craiova.

ADVERTISEMENT

În primul rând e mingicar și place. Dacă avea 10-15 centrimetri mai mult era un fotbalist bun și pe plan internațional. Florinel are publicitate mai bună”.

Dumitru Dragomir știe capitolul la care Mitriță îi e superior lui Coman: „Are spirit de sacrificiu”

Horia Ivanovici e de părere că Alex Mitriță nu ar trebui să lipsească de la naționala României: „Lui Edi nu îi place de Mitriță! Să vezi că nu o să-l cheme! Crezi că își permite luxul să nu-l ia? A făcut diferența! Eu zic că lupta la titlu va fi FCSB – Universitatea Craiova, arbitrată de CFR Cluj”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” e convins de un lucru: „Poate îl ia, dar nu-l bagă titular. Poate ca să liniștească niște glasuri, opinia publică. Pe mine nu m-a convins, cu toate că e mingicar. Are spirit de sacrificu, a jucat accidentat”.

Acesta este și mare său plus față de rivalul de la FCSB, mai crede fostul conducător al fotbalului românesc: „Din punctul ăsta de vedere îi e superior psihic lui Florinel Coman. Mental e mai puternic”.

ADVERTISEMENT

Dragomir a remarcat însă un alt jucător de la Universitatea Craiova: „Ei însă mai au un jucător bun, care joacă și nu joacă! Căpățînă. Are cea mai mare capacitate de efort din țară. Pe viteză, numai că e ceva neîmplinit acolo! Îi scapă ceva”.

„MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” e LIVE în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va putea fi urmărită în premieră pe Facebook și YouTube miercurea. de la 10:30.

Dumitru Dragomir, comparație Coman - Mitriță

ADVERTISEMENT