News

Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 5: ”Mai animal e cel cu două picioare”

Un bărbat și-a aruncat de la etajul 5 câinele, după o ceartă cu nevasta. Vecinii sunt revoltați și sper ca individul să fie pedepsit aspru.
21.09.2023 | 23:42
Motivul incredibil pentru care un barbat sia aruncat cainele de la etajul 5 Mai animal e cel cu doua picioare
Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 5. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Nicio zi în România fără ca cineva să comită o faptă care ar face invidioși până și oamenii din Evul Mediu. Este și cazul unui bărbat din Capitală care a decis să-și arunce de la etajul 5 unul dintre câinii familiei, după o ceartă cu nevasta. Evident, patrupedul nu a supraviețuit, iar acum individul s-a ales cu dosar penal.

Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 5

Scandalul dintre soți a început undeva după miezul nopții, într-un apartament de la etajul 5 din Sectorul 2, iar bărbatul se pare că a cedat nervos. E neclar de ce și-a aruncat câinele de pe geam de la etajul 5, însă în acel moment asta a fost soluția identificată de individul supărat.

ADVERTISEMENT

Potrivit Observatornews.ro, vecinii au sunat la 112 și i-au anunțat pe polițiști că bărbatul și-a aruncat câinele de la etaj, iar la fața locului a ajuns Poliția Animalelor. Din păcate, animalul nu a supraviețuit, iar acum oamenii legii au aflat că bărbatul obișnuia să chinuie câinii familiei mai mereu.

Vecinii spun că cei doi indivizi se certau des și erau cunoscuți pe stradă drept personaje de evitat, astfel că cei doi câini ai familiei, de talie mică, au avut mai mereu viața transformată în Iad. ”Era cunoscut că agresa câinele, îl lovea, îl bătea, câinii ăştia plângeau toată ziua prin bloc, deranjau.

ADVERTISEMENT

Am primit sesizări pentru că era foarte multă gălăgie. Gestul este reprobabil, aşa ceva n-am crezut când am auzit”, s-a plâns președintele blocului. ”​Nu-i normal, lasă animalul în pace, ca trebuie să trăiasca și el. De multe ori e o diferență, mai animal e cel cu două picioare decât… cu patru”, a remarcat un alt vecin.

Conform legii, uciderea animalelor cu intenție se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani, iar serviciul pentru protecția animalelor continuă cercetările sub supravegherea Parchetului din Sectorul 2. În urmă cu jumătate de an, un alt individ își ucidea câinele dintr-un motiv la fel de stupid.

ADVERTISEMENT

De data aceasta vorbim despre un bărbat din Iași, din comuna Gorban, care a decis să-și ucidă animalul din curte pentru că atrăgea alți câini. Bărbatul își așteaptă acum sentința și sunt șanse mari să ajungă după gratii. ”Tot pentru acte de violență a fost ridicat de poliție de la primărie și animalul a stat și l-a așteptat opt ore. Același cățel, pe care l-am dus eu la DSV decapitat. Este o persoană violentă, nu se integrează în societate, cu tulburări grave de conportament”, a povestit și primarul comunei, Ștefan Isari.

George Ciudin, stăpânul câinelui ucis, a povestit senin că și-a ucis câinele pentru că îl deranjau ceilalți câini care veneau în vizită la patrupedul familiei. ”Toți câinii sunt în ogradă la mine. Până la urmă, câinele meu îl omor și poate se duc ceilalți, dar de unde, stau acolo la mine.

ADVERTISEMENT

Sunt câini vagabonzi din sat de la noi, eu nu am gard acolo. În grădină am pus ceapă, cartofi, și ei fac acolo ce vor. Dacă îl ucid pe ăsta, ceilalți vor dispărea. Iaca, nu au dispărut”, au fost vorbele de ”înțelepciune” transmise de criminal. Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal pentru uciderea fără drept a animalelor.

ADVERTISEMENT
Tags: