Life

Motivul ireal pentru care o badantă din România a fost concediată. Ce le făcea unor bătrâni italieni

Motivul pentru care o badantă din România a fost concediată. Ce le-a făcut femeia bătrânilor italieni de care avea grijă.
04.09.2023 | 08:39
Motivul ireal pentru care o badanta din Romania a fost concediata Ce le facea unor batrani italieni
Ce le-a făcut o badantă din România unor bătrâni italieni. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O badantă din România a fost concediată de familia bătrânilor italieni de care avea grijă. Femeia ar fi intrat în conflict cu aceștia, iar situația ar fi degenerat.

De ce a fost concediată o bandată din România care îngrijea doi bătrâni italieni. Motivul este ireal

Tot mai mulți români au plecat în străinătate pentru a câștiga mai mulți bani astfel încât să le ofere un trai mai bun familiilor pe care le au acasă. În timp ce unii rămân o perioadă mai scurtă în altă țară, alții au zeci de ani de când s-au mutat din România în țări precum Italia sau Spania.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au plecat la muncă în Italia se numără și o româncă în vârstă de 52 de ani. Aceasta s-a angajat ca badantă la o familie de bătrâni din Sesto Fiorentino.

Bătrâna de care femeia trebuia să aibă grijă i-a spus acesteia că stă prea mult pe telefon și că nu are grijă suficient de soțul ei. Enervată de comportamentul româncei, femeia i-a smuls telefonul din mână, după care l-a aruncat.

ADVERTISEMENT

După acest gest, românca s-a enervat și a început să se certe cu pensionara în vârstă de 90 de ani. Femeia a sărit să o bată pe bătrâna de care avea grijă și i-a provocat vânătăi pe antebrațe.

Însă românca nu s-a oprit aici, ci ar fi mers și la soțul femeii, care se afla în scaun cu rotile. L-a zdruncinat pe bărbat, până când acesta a căzut la pământ, dar s-a ales cu răni ușoare.

ADVERTISEMENT

După această altercație, copiii bătrânilor au fost alertați și au chemat imediat Poliția la fața locului. Carabinierii au ajuns și au cerut explicații pentru a vedea cum au stat lucrurile, potrivit stiridiaspora.ro.

Bătrânul le-a spus acestora că femeia l-a pălmuit și, în căderea din scaunul cu rotile, s-a lovit la cap. Badanta s-a ales cu o plângere penală și a fost imediat dată afară din casă.

ADVERTISEMENT

Cei doi bătrâni au ajuns la camera de urgență a spitalului Careggi, dar sunt în afara oricărui pericol. Polițiștii vor face cercetări pentru a vedea cum a pornit conflictul și cine este responsabil de rănile celor doi soți.

ADVERTISEMENT