News

Badantă, concediată pe loc de familia bătrânei din Italia pe care o îngrijea. Ce a făcut românca

O româncă, ce lucra ca îngrijitoare a unei italience în vârstă, a fost concediată pe loc de fiica bătrânei care o îngrijea.
25.06.2023 | 20:42
Badanta concediata pe loc de familia batranei din Italia pe care o ingrijea Ce a facut romanca
Românca a fost concediată pe loc Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Românca lucra în Italia de circa 15 ani. Venise aici alături de cumnata sa, Nadia, care lucra și ea ca badantă, la o rudă a familiei care o angajase pe soția fratelui său, căreia o și recomandase pe aceasta din urmă.

Badantă din Italia, concediată pe loc de familia bătrânei pe care o îngrijea

Din păcate, povestește o prietenă a Nadiei, cumnata acesteia a înșelat încrederea familiei la care lucra și a fost surprinsă de fiica bătrânei petrecând împreună cu amantul, în timp ce femeia pe care ar fi trebuit să o îngrijească dormea profund, efect al sedativelor administrate generos de badantă.

ADVERTISEMENT

”Lucrez ca îngrijitoare, undeva în nordul țării, iar dimineața mai ies la plimbare cu bătrânica mea și în parc mă întâlnesc cu o altă badantă care și ea iese la plimbare cu bătrâna pe care o îngrijește. Mai povestim una, alta, mai schimbăm impresii și noi, de-ale noastre.

Azi dimineață, Nadia, prietena mea din parc era supărată rău. Mi-a povestit de ce era tristă, iar spusele sale m-au pus pe gânduri pentru că nu este prima dată când aud despre astfel de fapte ale româncelor noastre”, a povestit L.T. pentru publicația Rotalianul.

ADVERTISEMENT

Femeia care a relatat faptele continuă explicând că fratele prietenei sale Nadia, rămas în țară, este un alcoolic și de aceea Nadia a ascuns relațiile extraconjugale frecvente ale cumnatei sale.

”Dar altceva a făcut-o pe Nadia să se supere rău de tot pe cumnata ei. Îi găsise un loc de muncă la o rudă de-a bătrânei de care avea ea grijă și asta de vreo 4 luni, dar cumnată-sa a făcut-o lată rău de tot: și-a adus noaptea, în casă la bătrâna unde lucra, amantul!

ADVERTISEMENT

Comportamentul nepotrivit care i-a adus concedierea

Și poate nimeni nu ar fi știut dacă nu s-ar fi întins la chef, nu glumă, cu muzică, râsete și voie-bună în toiul nopții. Un vecin care cunoștea bine familia, a auzit că-i petrecere mare în apartamentul alăturat și a telefonat la fiica bătrânei care, uimită și curioasă de ce ar putea fi, a venit la o bucată de noapte în pijama și papuci de casă să vadă ce petrecere e la maică-sa în casă.

Bătrâna dormea tun, ajutată și de picături sedative pe care badanta i le administra copios, iar cei doi îndrăgostiți erau în casă, amândoi goi, așa cum i-a făcut mama”, mai povestește femeia.

ADVERTISEMENT

Fiica bătrânei i-a făcut preaviz de concediere badantei și, în ciuda celor întâmplate, i-a permis să mai rămână în casă 8 zile. ”Biata Nadia, nu destul că o acoperea pe cumnată-sa acasă, la soț și părinți, dar a mai făcut-o de râs și la locul de muncă la care ea o recomandase.

Lucrau în cadrul aceleași familii, persoanele pe care erau angajate să le îngrijească erau rude între ele. Mi-a spus că-i este atât de rușine, de-i vine să-și caute și ea alt loc de muncă!”, concluzionează românca.

ADVERTISEMENT
Tags: