Life

Motivul pentru care Bianca de la Casa Iubirii vrea să revină și în sezonul doi al emisiunii: ”Cred că ar fi corect”

Marea finală a show-ului matrimonial, Casa Iubirii, va avea loc în foarte puțin timp. Unii concurenți, cum ar fi Bianca, știu însă ce vor să facă mai departe.
15.01.2023 | 10:25
Motivul pentru care Bianca de la Casa Iubirii vrea sa revina si in sezonul doi al emisiunii Cred ca ar fi corect
Bianca de la Casa Iubirii vrea să revină și în sezonul 2 al emisiunii. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Show-ul Casa Iubirii de la Kanal D, prezentat de Andreea Mantea s-a dovedit a fi un real succes.

Bianca de la Casa Iubirii vrea să revină în sezonul 2 al emisiunii

Emisiunea nu doar că a ajuns la inimile telespectatorilor, dar se pare că a schimbat viața multor concurenți. Asta o spune chiar una dintre concurente, Bianca, care are în plan să revină și în sezonul al doilea de la Casa Iubirii.

Chiar înainte de marea finală de la Casa Iubirii, Bianca a luat o decizie surprinzătoare. Aceasta a hotărât să își scrie numele pe lista celor care vor să revină în emisiune și în sezonul al doilea.

ADVERTISEMENT

Deși decizia a fost una dificilă, Bianca spune că este sigură pe ea. Menționăm faptul că partenerul ei, Alin, a fost eliminat în urmă cu câteva săptămâni, iar acest lucru nu a fost deloc ușor pentru ea.

Se pare însă că Bianca își dorește mai mult. Andreea Mantea a întrebat-o pe tânără dacă este sigură de faptul că vrea să revină la Casa Iubirii, iar răspunsul ei a fost unul cât se poate de clar.

ADVERTISEMENT

”Acum, că am făcut, răspunsul meu ar trebui să fie 100%”, a spus ea.

Întrebată de prezentatoarea show-ului dacă ar fi bine ca Alin, fostul ei partener, să fie sunat și să știe ce decizie a luat, tânăra a explicat că i s-ar părea corect un astfel de gest.

Ce spune Bianca despre fostul ei partener, Alin

Ea a mai precizat că își dorește doar să fie fericită. ”Cred că ar fi corect. Faptul că am avut dubii este deja un răspuns și mi se pare corect să afle asta de la mine.

ADVERTISEMENT

Eu n-am vorbit neapărat despre siguranță, cât despre posibilitatea de a fi fericită.”, a mai adăugat Bianca.

De cealaltă parte, finaliștii de la Casa Iubirii și-au dat și ei cu părerea referitor la decizia luată de tânără. Unii au criticat-o pentru că nu a reușit să discute cu fostul ei partener, Alin, despre cele întâmplate, în timp ce alții au felicitat-o pentru curajul ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, au fost și concurenți care l-au pus la zid pe Alin, în condițiile în care tânărul nu s-a interesat de cum se simte Bianca în emisiune, după ce el a plecat acasă.

Amintim că preselecțiile pentru sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii au început încă de anul trecut în mai multe orașe din țară și cel mai probabil urmează un sezon cât se poate de interesant.

ADVERTISEMENT