Life

Încep preselecțiile pentru emisiunea Casa Iubirii de la Kanal D. Orașele în care au loc castingurile

Cei care vor să participe la emisiunea Casa Iubirii de la Kanal D vor avea șansa să o facă. Încep deja preselecțiile în marile orașe din România.
19.10.2022 | 17:00
Incep preselectiile pentru emisiunea Casa Iubirii de la Kanal D Orasele in care au loc castingurile
Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii de la Kanal D. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Se caută deja noi concurenți pentru emisiunea Casa Iubirii de la Kanal D, dar și pentru Insula Iubirii de la Antena 1. Drept urmare, cei interesați mai au foarte puțin timp la dispoziție să ia o decizie.

Începe castingul pentru emisiunea Casa Iubirii de la Kanal D

Conform anunțului făcut de cei de la Kanal D, castingul pentru emisiunea Casa Iubirii, prezentată de Andreea Mantea, va avea loc în mai multe orașe mari din țară.

ADVERTISEMENT

Caravana iubirii ar urma să ajungă în nu mai puțin de 10 mari locații din țară. Este vorba despre Timişoara, Craiova, Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Bistriţa, Constanţa, Braşov, Sibiu şi Bucureşti.

Toți cei interesați să participe la emisiunea Casa Iubirii nu trebuie decât să se prezinte în locațiile menționate. În Timișoara, caravana Casa Iubirii ajunge în perioada 21-22 noiembrie, la hotel Boavista, în intervalul orar 11:00 – 19:00.

ADVERTISEMENT

Cei din Craiova în schimb trebuie să se prezinte la casting pe 24 octombrie, la hotel Prestige, în intervalul orar 10:00 – 19:00. La Iași, castingul pentru Casa Iubirii se ține în intervalul 28-29 octombrie, la Galați pe 31 octombrie, în Cluj-Napoca în perioada 4-5 noiembrie, iar la Bistrița pe 7 noiembrie.

În Constanţa, castingul pentru Casa Iubirii are loc în perioada 11-12 noiembrie, la Braşov între 17-18 noiembrie, iar la Sibiu în perioada 19-20 noiembrie. În Bucureşti pe de altă parte va exista un interval mai lung. Aici, castingul pentru Casa Iubirii are loc între 23-26 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de Andreea Mantea viitorilor concurenți

Andreea Mantea îi încurajează pe toți cei interesați să se prezinte la casting pentru a putea trăi provocarea vieții lor și de asemenea pentru a-și putea găsi marea iubire.

”Mai devreme sau mai târziu vei ajunge să iubeşti cu patimă, pentru că de iubire nu scapă nimeni. Decât să te pe nepregatite, mai bine bate tu la uşa ei. se deschide şi la tine în oras! V

ADVERTISEMENT

ino să îţi faci noi prieteni, să trăieşti aventura vieţii tale şi să-ţi găseşti marea iubire!”, este mesajul transmis de Andreea Mantea către viitorii concurenți.

Și cei de la Antena 1 se pregătesc să recruteze noi concurenți. Înscrierile pentru Insula Iubirii, show-ul prezentat până acum de Radu Vâlcan au început deja însă se fac online .

ADVERTISEMENT