Life

Câți ani are Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici de la Te cunosc de undeva. E cu 23 de ani mai tânără decât el

Câți ani are Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici. Între cei doi există o diferență de 23 de ani, pentru care au fost criticați mereu.
15.04.2023 | 16:13
Cati ani are Cristina Stroe iubita lui Damian Draghici de la Te cunosc de undeva E cu 23 de ani mai tanara decat el
Câți ani are Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici de la Te cunosc de undeva. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Câți ani are Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici de la Te cunosc de undeva. Aceasta este cu 23 de ani mai tânără decât celebrul artist.

Câți ani are Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici de la Te cunosc de undeva

Damian Drăghici are o iubită mult mai tânără decât el. Cristina Stroe este partenera de viață a celebrului artist de la Te cunosc de undeva. 

ADVERTISEMENT

Cristina Stroe este mai tânără cu 23 de ani decât iubitul ei. Acesta este și motivul pentru care mulți au ajuns să se întrebe câți ani are aceasta, de fapt.

Iubita lui Damian Drăghici are 30 de ani, în timp ce cântărețul are 53 de ani. Această diferență mai mare de două decenii le-a adus multe critici celor doi.

ADVERTISEMENT

Damian Drăghici chiar a început să glumească pe marginea acestui subiect, dorind să fie lăsați în pace. Astfel, el și iubita lui au început să spună că el are 56 de ani și ea doar 15. Nu este așa, dar cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva s-au săturat să tot fie întrebați de diferența de vârstă.

„Ca să vă zis sincer, că ne tot întreba lumea cum este cu diferența de vârstă dintre noi. La toți le-am zis că este foarte nasol cu diferența de vârstă, că eu am vreo 56 de ani și el 15.”, a declarat  Cristina Stroe.

ADVERTISEMENT

Cristinei Stroe îi place viața discretă

Deși meseria ei implică expunere, iubita lui Damian Drăghici vrea o viață anonimă, fără presiunile suportate de persoanele publice.

Tocmai de aceea, Cristinei Stroe i-a fost teamă să se expună în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Dar ea și Damian Drăghici au decis că este momentul pentru un astfel de proiect.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place foarte mult să fiu o tipă discretă și îmi place să am confortul omului care nu e neapărat public. Adică să merg și ciufulită la magazin sau să ies în papuci de casă pe stradă.

Eu chiar sunt genul acesta, nu o să mă vedeți niciodată altfel. (…) Mi-a fost un pic așa teamă de expunerea asta pentru că nu știam cum o să fie, ce o să fie.”, a precizat iubita lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT