Sport

Motivul pentru care Dan Petrescu l-a adus pe Itu de la Dinamo. Favoritul antrenorului nu s-a mai întors la CFR Cluj. Exclusiv

FANATIK a aflat motivul pentru care Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a decis să-l readucă pe Cătălin Itu (22 de ani) în lotul echipei sale, după împrumutul la Dinamo.
05.01.2022 | 17:42
Motivul pentru care Dan Petrescu la adus pe Itu de la Dinamo Favoritul antrenorului nu sa mai intors la CFR Cluj Exclusiv
FANATIK a aflat motivul pentru care Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a decis să-l readucă pe Cătălin Itu în lotul echipei sale, după împrumutul la Dinamo
ADVERTISEMENT

Cătălin Itu s-a aflat timp de patru luni, sub formă de împrumut, la Dinamo. Însă, Dan Petrescu a decis să-l readucă la CFR Cluj pe tânărul jucător.

Motivul pentru care Dan Petrescu l-a adus pe Itu de la Dinamo

FANATIK a aflat că „Bursucul” a hotărât să-l readucă în lotul campioanei României pe Cătălin Itu, deoarece mijlocașul Emmanuel Culio a cerut rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT

Emmanuel Culio (38 de ani) revenise la CFR Cluj, în toamnă, liber de contract, de la Club SD Flandria. Însă, problemele de familie l-au obligat să rămână în Argentina, țara sa natală, și să ceară rezilierea contractului cu formația ardeleană.

Inclusiv Dan Petrescu a confirmat faptul că CFR Cluj nu se va mai putea baza pe Emmanuel Culio. În plus, „Bursucul” susține că alți șase jucători sunt pe picior de plecare de la CFR Cluj: Alibec, Tahiri, Fofana, Butean, Rusu și Rodrigues.

ADVERTISEMENT

„M-am întâlnit acum cu Alibec aici. I-am spus la mulţi ani. Nu vine sigur în cantonament. Nu se ştie dacă va pleca la altă echipă. Nu se ştie încă. Sigur nu vine în cantonament. 

Culio m-a anunţat că nu mai revine din cauza problemelor cu familia. A venit singur şi m-a mirat. Acum a zis că a fost prea mult pentru el, că nu se mai întoarce.

ADVERTISEMENT

Culio nu o să mai vină la echipă. A zis că mai vrea să joace până în vară, îşi găseşte el ceva în Argentina.

Sunt acei jucători gen Tahiri, Fofana, care e la Cupa Africii. Butean îşi caută echipă, Denis Rusu. În rest, Rodrigues nu merge în cantonament, îşi caută echipă, dar nici el nu era pe lista de campionat”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Soția lui Emmanuel Culio suferă de cancer

Cel mai probabil, Emmanuel Culio dorește să rămână în țara natală deoarece soția sa suferă de cancer. La începutul lui 2020, mijlocașul a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu o echipă din țara natală, pentru a fi aproape de soția sa.

În decembrie 2020, acesta a cerut suspendarea contractului până la finalul anului cu Quilmes Atletico, echipa la care evolua în acel moment, deoarece își dorea să-și dedice timpul sută la sută soției sale.

La acel moment, s-a vehiculat chiar faptul că mijlocașul argentinian ar urma să renunțe la fotbal.

Emmanuel Culio ar putea deveni antrenor secund la CFR Cluj

În toamnă, când Emmanuel Culio a revenit la CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat faptul că fotbalistul argentinian i-ar putea deveni antrenor secund la CFR Cluj. Însă, având în vedere problemele cu care se confruntă în prezent, este puțin probabil ca Emmanuel Culio să revină într-o funcție de conducere la campioana României.

„Culio e băiatul meu. De 4 ani vă zic asta. Va fi antrenorul meu secund. El a venit înapoi în România fiindcă a știut că vin eu, altfel nu venea”, a spus, recent, Dan Petrescu.

  • 150.000 de euro este cota lui Emmanuel Culio, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: