Life

Motivul pentru care Dana Nălbaru a adoptat o fetiță. Povestea neștiută a soției lui Dragoș Bucur

Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur, a adoptat o fetiță. În spatele acestui gest stă însă o poveste cât se poate de emoționantă.
30.04.2023 | 18:20
Motivul pentru care Dana Nalbaru a adoptat o fetita Povestea nestiuta a sotiei lui Dragos Bucur
Motivul pentru care Dana Nălbaru a adoptat o fetiță. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape două decenii. Cei doi se înțeleg de minune și de asemenea, au trei copii. Puțini știu însă că unul dintre ei, mai exact o fetiță, este adoptată.

De ce și-a dorit Dana Nălbaru să adopte o fetiță

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au cunoscut cu ani buni în urmă. În prezent, aceștia formează un cuplu de aproape 17 ani și sunt de nedespărțit. De asemenea, artista i-a fost alături soțului ei, în ciuda bolii de care acesta suferă de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Cât despre familia lor, cei doi au împreună trei copii. Pe Sofia, în vârstă de 16 ani, pe Kadri de 7 ani, dar și pe Roxana India, o fetiță care de altfel fost adoptată în urmă cu ani buni. Artista a vorbit recent despre motivul pentru care și-a dorit să adopte un copil, dar și despre ce s- schimbat în viața ei.

În urmă cu zece ani, Roxana India se afla pe lista copiilor dificil de adoptat. Iată însă că de cinci ani, aceasta face parte din familia celor doi. Dana Nălbaru spune că dorința a fost una veche, înainte ca cel de-al doilea copil al cuplului să vină pe lume.

ADVERTISEMENT

Atât ea cât și Dragoș Bucur și-au dorit să facă un bine, mai exact să salveze viața unui copil. Mai departe, cei doi au accesat lista copiilor dificil de adoptat, adică cei pe care nu-i vrea nimeni, iar o frumoasă poveste de familie avea să înceapă.

Povestea neștiută a soției lui Dragoș Bucur

”A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri. Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni.

ADVERTISEMENT

Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit vedeta într-un interviu acordat pentru libertateapentrufemei.

Amintim că recent, Dana Nălbaru a vorbit și despre motivul pentru care a ales să se pocăiască. Aceasta avea să treacă printr-o încercare grea care i-a schimbat total perspectiva asupra vieții. De aici a apărut și nevoia de schimbare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fiul artistei și a lui Dragoș Bucur s-a îmbolnăvit, iar apoi a urmat o operație dificilă. A crezut că îl va pierde, iar în tot acest timp nu a renunțat la credință. S-a rugat și a sperat că lucrurile vor fi bine, iar în final, Dumnezeu a ascultat-o și i-a îndeplinit dorința.

ADVERTISEMENT
Tags: