Life

Motivul pentru care David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a lipsit din mediul online: “Sunt mai atent”

Motivul pentru care fiul adoptiv al Luminiței Anghel, David Pușcaș, nu a mai postat în mediul online. Ce a dezvăluit tânărul.
22.01.2024 | 18:20
Motivul pentru care David Puscas fiul adoptiv al Luminitei Anghel a lipsit din mediul online Sunt mai atent
David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Sursa foto: Instagram, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a dezvăluit motivul pentru care a lipsit din mediul online. Tânărul nu a vorbit cu artista de ani buni, deși și-ar dori acest lucru.

Motivul pentru care David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, nu a mai fost activ în mediul online

În vârstă de 29 de ani, fiul adoptiv al Luminiței Anghel nu are deloc o relație bună cu artista. Cu toate acestea, David Pușcaș a recunoscut că ar vrea să ia legătură cu femeia care l-a adoptat atunci când avea doar doi ani.

ADVERTISEMENT

David Pușcaș nu a mai fost la fel de activ în mediul online în ultima vreme și acum a explicat motivul. Tânărul are un loc de muncă ce îi impune să fie mai atent la postările sale de pe rețelele sociale.

De asemenea, David Pușcaș și-ar dori să aibă un telefon mai performant, pentru a realiza fotografii mai clare. Fiul Luminiței Anghel se simte mai bine și lucrează la a accepta trecutul.

ADVERTISEMENT

“Voiam să vă zic că nu am dispărut de pe online, sunt mai atent la ce postez că acum lucrez cu branduri și trebuie să fiu mai cizelat. Îmi doresc să am un telefon mult mai performant ca cel pe care îl acum acum pentru a face poze de o claritate mult mai bună, poate îmi donează cineva și mie un telefon bun.

În rest sunt într-o perioadă de acceptare a trecutului meu și mai am episoade de cădere și depresie, dar îmi revin imediat căci lucrez și trebuie să fiu bun”, a declarat David Pușcaș pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

David Pușcaș, dezvăluiri despre relația cu mama lui

David Pușcaș și Luminița Anghel nu și-au vorbit de opt ani. Mai mult, tânărul a mai spus că artista l-a blocat aproape peste tot, în afară de Facebook. Acesta își dorește foarte mult să o audă din nou.

Deși nu a avut nicio interacțiune cu artista de mult timp, acesta speră că mama lui adoptivă este bine. În plus, se gândește la ea în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

“Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac.

Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, a mai spus tânărul.

ADVERTISEMENT