Life

David Pușcaș reaprinde scandalul cu Luminița Anghel: ”M-a enervat groaznic”

David Pușcaș alimentează disputa cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel. Ce a putut să spună tânărul despre renumita artistă.
15.05.2023 | 08:16
David Puscas reaprinde scandalul cu Luminita Anghel Ma enervat groaznic
David Pușcaș alimentează disputa cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel. Ce a putut să spună tânărul despre renumita artistă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Băiatul adoptiv al celebrei cântărețe reaprinde scandalul cu femeia care l-a crescut până la vârsta majoratului. Tânărul susține că s-a enervat groaznic după ultima apariție televizată a vedetei de 54 de ani.

David Pușcaș alimentează disputa cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel. Ce a putut să spună tânărul despre renumita artistă

David Pușcaș alimentează disputa cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel, care ar fi cerut producătorilor unei emisiuni să nu o întrebe absolut nimic despre fiul său cu care a rupt orice fel de legătură de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a supărat foarte tare când mama sa adoptivă a vorbit în public numai despre fiica sa. Cântăreața a evitat să discute despre băiatul care subliniază că legătură cu artista s-a schimbat după divorțul de Marcel Pușcaș și căsătoria cu Silviu Dumitriade.

„Niciodată relația cu mama nu a fost bună, mă rog, a fost poate atunci când eram mic, până când s-a căsătorit cu actualul ei partener, căci de atunci s-a schimbat. Noi nu mai vorbim, nu mă mai caută, nu nimic.

ADVERTISEMENT

M-a enervat groaznic, m-am supărat, pentru că a mers la o emisiune și nici măcar nu mi-a pronunțat numele, ea vorbește cu producătorii la toate emisiunile să nu întrebe nimic de mine ca și cum n-aș fi existat.

Eu pentru ea nu mai exist”, a spus David Pușcaș despre mama sa adoptivă, Luminița Anghel, pentru spynews.ro. Cei doi nu mai vorbesc de ceva timp, după ce tânărul a scos la iveală cum a fost crescut de vedetă.

ADVERTISEMENT

David Pușcaș, victima violenței domestice

David Pușcaș a povestit în cadrul emisiunii „În oglindă” că a fost victima violenței domestice la scurt timp după ce Luminița Anghel s-a căsătorit cu actualul partener de viață. Tânărul a scos la iveală un moment neplăcut.

Acesta susține că a primit pumni și picioare de la soțul solistei care nu i-a luat deloc apărarea, fiind într-o altă cameră. În plus, băiatul adoptiv al cântăreței spune că acest episod nu a fost unul singular de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajuns acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20.00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit.

Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a spus David Pușcaș în emisiunea de pe Youtube, moderată de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT