Life

Motivul pentru care Lili Sandu nu își arată vârsta. Multe femei nu știu aceste trucuri

Lili Sandu a dezvăluit trucurile de frumusețe la care apelează. Ce folosește pentru a avea un ten perfect vedeta PRO TV?
09.12.2023 | 22:28
Motivul pentru care Lili Sandu nu isi arata varsta Multe femei nu stiu aceste trucuri
Lili Sandu, pezentatoarea emisiunii Vorbește lumea de la PRO TV
ADVERTISEMENT

Lili Sandu are 44 de ani, însă lejer îi dai 30! Ce face vedeta de la PRO TV de nu își arată vârsta? Care sunt trucurile la care apelează prezentatoarea Vorbește lumea încât să fenteze trecerea timpului?

Lili Sandu a găsit secretul unui ten perfect

Bruneta susține că, dincolo de produsele de înfrumusețare pe care le utilizează pentru a ține la distanță ridurile, în cazul ei e vorba și de gene bune. Admite, totuși, că dincolo de norocul genetic, apelează și ea la niște trucuri pe care le recomandă cu drag tuturor femeilor.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu a vorbit despre rutina ei de îngrijire într-un interviu acordat publicației Unica. Soția modelului Silviu Țolu spune că înainte să aplice orice tip de cremă pentru față folosește un roller cu niște ace.

„Ca un secret. Am acasă un derma roller, un roller micuț care are foarte multe ace din titaniu de diferite mărimi. Eu îl folosesc cu cele de 0,25. Înainte să-mi aplic un serum sau altceva pe față pur și simplu dau cu el, să-mi rănesc un pic tenul ca să poată să absoarbă mai bine. Îl folosesc de două, trei ori pe săptămână”, a declarat Lili Sandu pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Râsul, terapia perfectă

O altă soluție pentru a ține la distanță imperfecțiunile feței, dar și grijile de zi cu zi, cele care duc la stres și se răsfrâng, până la urmă, prin alimentație, și asupra tenului, este râsul.

Vedeta îi sfătuiește pe oameni să zâmbească mai des, în ciuda tuturor obstacolelor cu care oricine se confruntă în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să râzi. Când aveam probleme cu mama, erau niște momente pe care credeți-mă că nu le doresc nimănui, foarte greu.

În primul rând e mama și am zis totul. Îi vedeam pe ăștia doi ai mei de la emisiune și râdeam cu atâta poftă. Am zis: Nu, refuz să mă las atacată de ce mi se întâmplă în viață. Și lucrurile au intrat pe făgașul normal“, a adăugat Lili Sandu pentru același site.

ADVERTISEMENT