Life

Motivul pentru care Loredana Groza și-a anulat toate evenimentele. Artista a plecat din România

Loredana Groza a făcut o mișcare complet neașteptată. Vedeta și-a anulat toate evenimentele și a plecat din România de ceva timp.
18.03.2023 | 18:00
Motivul pentru care Loredana Groza sia anulat toate evenimentele Artista a plecat din Romania
Loredana Groza a plecat din România și a anulat mai multe evenimente. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Are nenumărate piese memorabile care și acum sunt printre preferatele publicului. De asemenea, de ceva timp, artista a devenit și mai activă ca oricând pe rețelele de socializare.

Loredana Groza a plecat din România

Având în vedere că mulți o apreciază pentru muzica sa, Loredana Groza avea de onorat mai multe evenimente. S-ar părea însă că vedeta a decis să lase totul deoparte și să facă o alegere neașteptată. Aceasta a plecat din România și nu oriunde, ci într-o destinație aparte.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a ales India, țara unde de altfel s-a mutat definitiv Iulia Vântur în urmă cu ani buni. Artista nu a plecat singură, ci alături de fiica ei, Elena, care este prezentă la toate activitățile mamei sale. Și totuși de ce a ales cântăreața tocmai India și ce face acolo?

Este bine cunoscut faptul că țara are o cultură aparte și de asemenea este orientată spre spiritualitate. Astfel, vedeta explorează cultura indiană cât este acolo, face yoga și de asemenea, plimbări prin natură și se relaxează. Iar evident, toate aceste lucruri a ajung să fie postate pe contul de Instagram al artistei.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că anterior acestei ”excursii”, cântăreața a mai fost plecată într-o vacanță cu Andreea Bălan. Se pare însă că plecarea nu a fost suficientă pentru ea, astfel că vedeta a decis să își facă bagajele și să plece din nou, fără a mai ține cont de evenimentele programate.

Artista a avut o întâlnire memorabilă

Și mai mult de atât, Loredana Groza nu a optat nici pentru o vacanță exotică de lux. Aceasta a ales mai degrabă o călătorie spirituală, în condiții cât se poate de modeste. Vedeta are grijă însă să se întâlnească și cu experți în yoga pe toată durata sejurului ei.

ADVERTISEMENT

”Am avut privilegiul să îl cunosc pe unul dintre cei mai mari profesori de yoga din lume, acasă la el. Vă mulțumim că ne-ați primit și că ne-ați prezentat familia dumneavoastră frumoasă.”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Trebuie subliniat faptul că excursia din India a fost un vis devenit realitate pentru Loredana Groza. Chiar vedeta mărturisea într-o postare pe contul ei personal de Instagram că își dorea să ajungă în această țară de multă vreme, însă de abia acum s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Și este bine cunoscut și faptul că de câțiva ani, Loredana Groza a devenit extrem de atentă la stilul ei de viață. Vedeta face sport, mișcare, yoga și de asemenea, e atentă și la alimentație. Acesta este și motivul pentru care reușește să arate impecabil la vârsta de 52 de ani.

ADVERTISEMENT