Sport

Motivul pentru care Pițurcă îl toacă non-stop pe Gigi Becali. „Nu vor mai fi prieteni vreodată”

Relația dintre Gigi Becali și Victor Pițurcă s-a răcit după mai multe episoade în care nu au împărțit aceeași viziune. În trecut, cei doi au colaborat la FCSB.
05.11.2023 | 11:43
Motivul pentru care Piturca il toaca nonstop pe Gigi Becali Nu vor mai fi prieteni vreodata
DEZVALUIRI DIN CULISE Cum a inceput RAZBOIUL dintre Gigi Becali si Victor Piturca. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și Victor Pițurcă se află în tabere diferite atunci când vine vorba de conflictul dintre FCSB și CSA. Odată prieteni, cei doi oameni de fotbal nu mai colaborează. Pițurcă a fost antrenor la FCSB în era Becali și a plecat cu scandal după ce patronul echipei nu a respectat acordul dintre cei doi.

Becali și Pițurcă nu mai sunt prieteni

“Pițurcă este un foarte mare antrenor, dar un tip foarte ciudat. Pițurcă și cu mine s-a certat. Reține ce îți spun. Pițurcă și cu mine s-a certat. Nu e orgolios, e un tip ciudat. Nu mândria, mândria e o prostie.

ADVERTISEMENT

Eu când aud că e mândru mă gândesc că ce mândrie. Cred că a zis Gigi ceva, Pițurcă ține supărarea doar pe cei care l-au jignit. Cred că d-asta îl toacă pe Gigi. Nu cred că o să mai fie prieteni vreodată.

Gigi cu Pițurcă da, dar Pițurcă cu Gigi niciodată. Pițurcă nu uită și nu iartă. Nu știu, o să-l întreb pe Pițurcă. Și o să vă spun, în direct, la toată lumea”, a declarat Dumitru Dragomir pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Pițurcă e de partea celor de la CSA

Pițurcă s-a întors la FCSB în 2010 pentru o scurtă perioadă. Atunci, fostul antrenor al României a acceptat oferta lui Becali cu o singură condiție. Ca acesta să nu se mai critice jucătorii în public. Pactul a fost rupt, iar Pițurcă a părăsit echipa după doar câteva etape.

“Asta zic că îl atacă pe Gigi bine de tot. Dar și Gigi a intrat și ai văzut ce a zis. Că îi înțelege pe toți, dar pe Pițurcă nu îl înțelege. A zis că l-a ajutat cu terenuri, i-a dat 500.000 pe 4% din Steaua. L-a ajutat cu medicamente când era covidul”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Or avea ei ceva care pe mine nu mă interesează. Eu sunt prieten cu amândoi. Și îi respect pe amândoi și ei mă respectă pe mine. Pițurcă nu poate să facă echipă la CSA. Statutul nu le dă voie, legile țării nu le dă voie, nu doar partea economică”, a punctat Dumitru Dragomir.

Până la promovarea în Superligă, CSA se pregătește de duelul cu Rapid, din Cupa României. Giuleștenii vin în Ghencea după un succes spectaculos obținut pe teren propriu, contra celor de la Universitatea Craiova. Pentru Rapid, urmează două meciuri interesante. După CSA, vine duelul cu FCSB, din campionat.

ADVERTISEMENT

Emisiunea “Maxprofețiile lui Mitică” se vede live, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare luni. Premiera emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Motivul rupturii dintre Becali si Piturca

ADVERTISEMENT