Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață, propunere șoc pentru Pițurcă și Lăcătuș, în războiul FCSB – CSA Steaua: “Adevărul, asta ne dorim toți steliștii”

Gheorghe Mustaţă le-a făcut o propunere gloriilor de la Steaua. Liderul Peluzei Nord vrea ca CSA să pună la dispoziţia opiniei publice modul în care a fost preluată secţia de fotbal.
29.10.2023 | 12:45
Mustata propunere soc pentru Piturca si Lacatus in razboiul FCSB  CSA Steaua Adevarul asta ne dorim toti stelistii
Mustață, propunere șoc pentru Pițurcă și Lăcătuș, în războiul FCSB - CSA Steaua: “Adevărul, asta ne dorim toți steliștii”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Curtea de Apel a dat în această săptămână decizia în cazul palmaresului Stelei. Decizia a fost una nefavorabilă pentru FCSB, bucata de palmares între 1947 şi 1998 revenind celor de la CSA Steaua.

Mustață, propunere șoc pentru Pițurcă și Lăcătuș, în războiul FCSB – CSA Steaua

Gheorghe Mustaţă le-a făcut o propunere gloriilor de la Steaua. Liderul Peluzei Nord le-a făcut o propunere gloriilor de la Steaua la FANATIK SUPERLIGA, spunând că ei au posibilitatea să solicite celor de la CSA Steaua publicarea documentelor în ceea ce priveşte transferul secţiei de fotbal:

ADVERTISEMENT

“Este o propunere publică. Dacă, într-adevăr, fostele glorii, domnul Balint, Lăcătuş, Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Tudorel Stoica, noi avem o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă… 

Să pună la dispoziţie documentele din 1998 până în 2003 şi din 2003 până în prezent. Mă refer la tranzacţii. Am fost la executorul judecătoresc, să punem în executare Clubul Sportiv al Armatei şi mă refer la eliberarea documentelor, tranzacţiilor CSA – AFC şi AFC – Fotbal Club Steaua Bucureşti.

ADVERTISEMENT

“Ne-am dus la CSA să pună la dispoziţia opiniei publice. Am fost la executorul judecătoresc”

Sunt hotărâri definitive câştigate. Ne-am dus la CSA să pună la dispoziţia opiniei publice. Am fost la executorul judecătoresc. Dar ai mai dat de acel judecător? Nu. Dacă tot nu vor acest lucru, avem posibilitatea să aflăm adevărul.

Asta ne dorim toţi suporterii. Să aflăm adevărul. S-a respins cererea conexă. Dacă fostele glorii îşi doresc să afle adevărul, este simplu ca bună ziua. Ia această hotărâre în care CSA este obligată să pună la dispoziţie tranzacţiile.

ADVERTISEMENT

“O să vedem cum s-a transferat secţia de fotbal la AFC şi AFC-ul la Gigi. Se vede cine a semnat”

Şi am lămurit situaţia. O să vedem cum s-a transferat secţia de fotbal la AFC şi AFC-ul la Gigi. Se vede cine a semnat, cum a semnat, ce s-a întâmplat. Cu toţii vom afla adevărul. 

Şi atunci, nu o să mai stăm în instanţe cum spune domnul Talpan. Dacă scoţi acele documente, înseamnă că ceva este. Documentele sunt la CSA Steaua. Ei ne-au spus că sunt documente clasificate.

ADVERTISEMENT

“Au semnat toţi generalii, tot ce exista la momentul ăla în club”

Păi ce i-ai vândut lui Gigi Becali? Ai vândut vreun tanc? Au posibilitatea domnul Balint, Piţurcă, Lăcătuş, toţi. Eu le pun la dispoziţie această hotărâre executorie, să scoată documentele să le facă publice.

Au semnat toţi generalii, tot ce exista la momentul ăla în club. Inclusiv domnul Victor Piţurcă. El a semnat în 2003 pentru a-şi primi cei 400.000 de dolari înapoi. Ce să judece instanţele civile despre sport?”, a spus Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Mustață, propunere șoc pentru Pițurcă și Lăcătuș

ADVERTISEMENT