Sport

Planul nebun a lui Dragomir: „Cu 30 de milioane, iau titlul cu CSA în doi ani!” Pe cine pune antrenor și președinte

Mitică Dragomir e convins că ar putea să ia titlul fără probleme la CSA Steaua ”în doi ani”, dacă ar avea un buget de 30 de milioane de euro asigurat.
30.10.2023 | 15:16
Planul nebun a lui Dragomir Cu 30 de milioane iau titlul cu CSA in doi ani Pe cine pune antrenor si presedinte
Planul nebun a lui Dragomir: „Cu 30 de milioane, iau titlul cu CSA în doi ani!” Pe cine pune antrenor și președinte
ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunța cu puțin timp în urmă că este sceptic că planul lui Victor Pițurcă de a aduce milionari la CSA Steaua, care să renască echipa, este posibil. Asta, pentru că doar marca ar valora 3.6 milioane de euro pe an, iar cine vine ar trebuie să ”verse” cel puțin 50 de milioane de euro în club.

„Cu 30 de milioane, iau titlul cu CSA în doi ani!” Pe cine pune antrenor și președinte

Cu toate acestea, Mitică Dragomir spune că ar lua titlul fără probleme cu CSA Steaua, dacă ar avea 30 de milioane de euro. Oracolul Fanatik și-a găsit deja inclusiv un antrenor și un președinte, dacă ar ajunge patron la Steaua pentru această sumă de bani. ”Crezi în asta ce a zis Pițurcă că poate să vină oricând cu milionari să facă echipă tare la CSA Steaua?”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

”Păi, nu se poate oameni buni. Statutul nu le dă voie, legile țării nu le dă voie. Nu numai partea economică. Dar, să zicem că se găsește o soluție. Dacă se poate face o echipă de nivelul FCSB, al lui Gigi? Poți să facă așa echipă cu câțiva firfirici. Din CSA îți trebuie 25-30 de milioane, în doi ani dacă am 30 milioane să iau jucători, iau 3 jucători de la Hagi, 4-5 din străinătate. Dau scris că iau titlul, dacă nu iau în doi ani dau dublu înapoi. Îl pun pe Pițurcă antrenor și pe Borcea președinte, sau pe Nețoiu, sau pe Dani Coman”, a replicat Mitică Dragomir.

Așadar, Mitică Dragomir îi face pe fanii celor de la CSA Steaua să viseze frumos, deși rămâne de văzut dacă vreodată Peluza Sud s-ar bucura ca Steaua să fie condusă de Mitică Dragomir sau Cristi Borcea. ”Cu tine patron, 30 milioane, Pițurcă antrenor, Borcea președinte sau Dani Coman, dai în scris că iei titlul?”, a insistat Horia Ivanovici, într-un dialog cu Mitică Dragomir la Max Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Pun și eu 2 milioane în fiecare an, banii mei. 10 ani. Da. Mai iau co-patron pe unu care n-a reușit în fotbal, dar este Costel Bucur. Îl iau cu mine. Costel Bucur este un mare om de afaceri. Domnule, cu mine vine și Nețoiu și Borcea, chiar dacă-i Steaua. Eu vă spun, am putea să o ținem noi numai dacă am găsi regimul juridic favorabil.

Nețoiu și Borcea, dacă ar vrea, dar e greu să vină. Aș ține echipa fără probleme. Costel poate să bage și el în fiecare an 5 milioane, chiar 10. Cifra lui de afaceri luăm din Registrul Comerțului, a avut câștig de 21 milioane și ceva de euro. Deci 10 ar putea să bage la fotbal”, a completat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ar accepta Peluza Sud ca Mitică Dragomir să fie patron la CSA Steaua?

Horia Ivanovici a subliniat marea problemă în toată această chestiune: cum ar fi acceptați de Peluza Sud acești oameni de fotbal propuși de Mitică Dragomir? ”Pe tine nu te-ar vrea Peluza Sud”, a remarcat Horia Ivanovici. ”Nu mă duc eu, cine nu mă vrea? Nu mă duc eu, cine nu mă vrea pe mine?

Păi eu sunt patron, ce are una cu alta. Dacă peluza vrea să nu vină la meci să nu vină. O mare tâmpenie, ce are una cu alta? Ce are peluza cu patronatul? Păi dacă faci echipă valoroasă, nu te înjură. Doar performanța face difrența. Dacă nu aveam performanță crezi că mă țineau pe mine? Cu bani poți să faci orice și puțină știință, să ai liniște din punctul de vedere al antrenorului”, a replicat, sigur pe el, Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

”MAX Profețiile lui Mitică” este o emisiune care nu trebuie ratată! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, în fiecare luni de la ora 13:00. Așadar, MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea va rula în premieră pe canalul de YouTube Fanatik (da LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii).

De asemenea, emisiunea poate fi urmărită în premieră pe pagina facebook Horia Ivanovici Oficial (dă LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii) și pagina de Facebook Fanatik (dă LIKE si URMĂREŞTE pentru a fi notificat). Emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ care începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, după Fanatik SuperLiga este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului.

Planul nebun al lui Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Artista din România care ”l-a pus pe jar” pe fiul lui David Beckham:...
Artista din România care ”l-a pus pe jar” pe fiul lui David Beckham: ”Trebuie să mă respecte”
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri!...
Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri! La ce nu vrea să renunțe miliardarul român
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la...
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la khmerii roșii și Vietnam la războiul din Ucraina
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
Este doliu pe scena politică! MARCEL CIOLACU...
Este doliu pe scena politică! MARCEL CIOLACU...
Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre procesul cu Antena 1 și oferta PRO TV
Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre procesul cu Antena 1 și oferta PRO TV
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!