Life

Motivul pentru care Sofia Vicoveanca a ajuns să slăbească 4 kilograme. Ce o macină pe celebra artistă

Sofia Vicoveanca a ajuns să slăbească 4 kilograme fără ca măcar să își dorească acest lucru. Cântăreața are însă motivele ei.
17.11.2022 | 08:32
Motivul pentru care Sofia Vicoveanca a ajuns sa slabeasca 4 kilograme Ce o macina pe celebra artista
Sofia Vicoveanca a ajuns să slăbească 4 kilograme. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Este apreciată de publicul larg, iar piesele ei au reușit mereu să ajungă la inimile ascultătorilor.

Sofia Vicoveanca, extrem de afectată de războiul din Ucraina

Deși are 81 de ani, Sofia Vicoveanca continuă să se mențină în formă. Are grijă de ea, însă există și lucruri pe care nu le poate controla.

ADVERTISEMENT

Celebra interpretă de muzică populară este extrem de afectat de evenimentele din ultimele luni, iar asta se poate vedea chiar și la aspectul ei fizic.

Constant, Sofia Vicoveanca vorbește despre trăirile pe care le are și așa s-a întâmplat și de această dată. Cântăreața a dezvăluit că războiul din Ucraina a afectat-o mai mult decât ar fi crezut.

ADVERTISEMENT

La fel ca și alte persoane, cântăreața urmărește constant noutățile la televizor. Pe de altă parte, durerea ucrainenilor care fug în calea războiului declanșat de Rusia a emoționat-o complet.

Cântăreața spune că a slăbit 4 kilograme doar urmărind evenimentele de pe frontul din Ucraina.

”Am slăbit 4 kilograme doar uitându-mă la televizor, văzând chinul copiilor ucraineni. Vor fi marcați pe viață. Am trecut prin foamete. Cea de după război”, a dezvăluit celebra interpretă de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca este o persoană extrem de credincioasă

Menționăm faptul că Sofia Vicoveanca are și o poveste de viață destul de emoționantă. Încă de când era mic copil, aceasta ținea post și era foarte credincioasă.

Acesta a fost și motivul pentru care mulți au sfătuit-o pe mama cântăreței să o ducă la mănăstire pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Viața însă i-a rezervat o cu totul altă surpriză, iar ani mai târziu a reușit să devină una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară.

În ciuda succesului însă, Sofia Vicoveanca nu și-a pierdut niciodată credința. Deși nu mai reușește să ajungă atât de des pe la Biserică, artista se roagă acasă, iar multe dintre lucrurile care o defineau în copilărie mai există și astăzi.

ADVERTISEMENT