Life

Motivul real pentru care Ada s-a despărțit de Dinu Maxer. Ce s-a întâmplat între cei doi: ”Nu avea niciun sens”

Dinu Maxer și Ada s-au despărțit la foarte puțin timp de când s-a aflat că sunt împreună. Iată însă că motivele sunt unele cât se poate de serioase.
03.05.2023 | 19:15
Motivul real pentru care Ada sa despartit de Dinu Maxer Ce sa intamplat intre cei doi Nu avea niciun sens
Motivul real pentru care Ada s-a despărțit de Dinu Maxer. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer traversează o perioadă dificilă din punct de vedere amoros. Deși credea că și-a găsit fericirea în brațele noii sale iubite, Ada, s-ar părea că lucrurile nu au mers deloc bine în cazul lor. Iar motivele le vom afla imediat.

De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Ada

Dinu Maxer a divorțat de soția sa, Deea Maxer în urmă cu nu foarte mult timp. Toată lumea a rămas șocată de vestea privind separarea celor doi. Aceștia erau împreună de aproape 18 ani și nimeni nu ar fi crezut vreodată că fiecare va merge pe drumul său.

ADVERTISEMENT

Și mai surprinzător a fost momentul în care artistul a confirmat că este într-o nouă relație. Acesta a fost surprins în urmă cu câteva săptămâni alături de Ada, într-un club din Capitală. Mai apoi, s-a aflat că cei doi formează deja un cuplu.

Mulți se gândeau că relația va evolua, având în vedere că cei doi păreau că se înțeleg de minune. Și Dinu Maxer era încântat de noua poveste de dragoste pe care o trăia. Cei doi au petrecut inclusiv sărbătorilor pascale împreună. Chiar și așa, se pare însă că ceva nu a mers, iar acum s-a aflat și motivul.

ADVERTISEMENT

De vină ar fi chiar presa, povestește artistul. Mai exact, Ada s-a despărțit de Dinu Maxer pentru că a cedat în fața presiunii. Au apărut numeroase informații cu privire la trecutul amoros al acesteia. Iar de aici, lucrurile s-au complicat.

Fosta iubită a lui Dinu Maxer ar fi citit numeroase informații false despre ea, din presă care au afectat-o enorm. Aceasta a fost extrem de dezamăgită zile întregi. Iar cel mai rău este că fostul său iubit a fost implicat și el în toată această poveste.

ADVERTISEMENT

Ada, afectată de anumite informații false făcute publice

De aici, relația lor nu a mai fost aceeași, povestește artistul. Ada era extrem de afectată de cele întâmplate, iar deși a încercat să dea răspunsuri în spațiul public, într-un final a decis să renunțe și să nu mai dea curs acestei povești.

“Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea … (…) Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată.

ADVERTISEMENT

Este greu (…) Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost?! Nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.”, a spus Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

Menționăm că și despre Deea Maxer, fosta soție a artistului, au apărut numeroase zvonuri în spațiul public. Aceasta a publicat mai multe imagini care dau de înțeles că ar fi intrat și ea într-o nouă relație, sau cel puțin asta cred fanii săi.

ADVERTISEMENT
Tags: