Sport

Motivul surprinzător pentru care Gigi Becali l-a adus pe Andrei Burlacu la FCSB. „Cântă în cor!” Exclusiv

Andrei Burlacu a ajuns la FCSB în urma unui schimb cu U Craiova. Motivul pentru care Gigi Becali a insistat pentru botoșănean a fost dezvăluit de patron pentru FANATIK.
05.08.2021 | 13:18
Motivul surprinzator pentru care Gigi Becali la adus pe Andrei Burlacu la FCSB Canta in cor Exclusiv
Motivul surprinzător pentru care Gigi Becali l-a adus pe Andrei Burlacu la FCSB. „Cântă în cor!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Burlacu și Ivan Mamut la FCSB, Ionuț Vînă la Craiova. Aceasta este mutarea spectaculoasă a verii între Mihai Rotaru și Gigi Becali dezvăluită în exclusivitate de FANATIK în urmă cu câteva zile.

Mulți s-au întrebat de ce Becali a insistat pentru Andrei Burlacu, cel care nu și-a găsit loc aproape pe nicăieri în ultimii ani. Atacantul de 24 de ani a fost mai mult împrumutat în ultimii ani de către Craiova, iar acum a ajuns definitiv la FCSB.

ADVERTISEMENT

Andrei Burlacu, transferat de Gigi Becali la FCSB pentru că „e băiat cuminte, cântă în corul bisericii!”

FANATIK a avut o discuție cu patronul celor de la FCSB vis-a-vis de mutările pe care le-a făcut de la U Craiova. Gigi Becali crede foarte mult în potențialul lui Ivan Mamut, motiv pentru care i-a și făcut contract pe doi ani cu opțiune pe încă trei.

În ceea ce-l privește pe Andrei Burlacu, aducerea sa la FCSB are o explicație surprinzătoare din partea patronului.

ADVERTISEMENT

De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el. Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul, iar dacă-și face treaba atunci îi fac pe încă trei ani. Nu mă mai păcălesc cu niciun jucător să-i fac contract direct pe cinci ani”, a declarat Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

Gigi Becali dorea din primăvară să-i ia de la Craiova pe Mamut și Ofosu, dar varianta Burlacu a apărut acum o lună

Sosirea celor doi atacanți de la Craiova lui Rotaru, ambii de 24 de ani, a dus la patru numărul vârfurilor celor de la FCSB în momentul tranzacției: Mamut, Burlacu, Dumiter și Ondrasek.

ADVERTISEMENT

Așa cum Becali a anunțat atunci pentru FANATIK, atacantul ceh a fost primul care și-a făcut bagajele din cauza „înghesuielii”, dar în primul rând a faptului că Gigi nu-l plăcea.

Țintele lui Becali de la Craiova au fost dezvăluite de site-ul nostru acum două luni, fiind vorba despre Ivan Mamut și Reagy Ofosu. Discuțiile dintre părți, care au confirmat exclusivitatea FANATIK, au fost dezvăluite recent de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Gigi m-a bătut la cap vreo două luni să-i dau pe Mamut și Ofosu. Apoi mi-a zis că s-a înțeles cu Burlacu, iar jucătorul a venit la mine să-i dau drumul. I-am spus că poate pleca liber oriunde, dar la FCSB poate merge doar pe 300.000 de euro.

I-am propus lui Gigi schimb pe schimb, Vînă cu Burlacu, dar nu a vrut. Apoi mi-a propus să ni-l dea pe Vînă și 50.000 de euro pentru Burlacu și Mamut. I-am transmis că sunt de acord dacă ne dă 150.000 de euro. În cele din urmă ne-am înțeles la 100.000 de euro”, a declarat Rotaru la Pro X.

Basarab Panduru crede că Andrei Burlacu a semnat cu FCSB ca să fie „umilit pe 10.000 de euro!”

Venirea lui Andrei Burlacu la FCSB a constituit și motiv de ironie în lumea fotbalului nostru. Basarab Panduru, unul dintre analiștii emisiunilor de fotbal, a comentat în stilu-i caracteristic acest transfer.

De Burlacu cred că Gigi şi-a adus aminte de la 2-5 ăla (n.r.: Universitatea Craiova – FCSB 2-5, în 2017) fiindcă a dat un gol. Cred că de aia l-a luat. 

Păi, omul nu mai e nimic de mult timp, dar te trezeşti. Ăsta e noroc. Ăsta e noroc, noroc chior să stai acasă, în canapea. Nu vrei să vii la FCSB, dar te umileşte puţin. Păi, pe aici pe canapea nu sunt umilit, lasă că mai bine vin să fiu umilit pe 10 mii“, a spus Panduru la Telekom Sport.

  • 50.000 de euro este cota actuală a lui Andrei Burlacu, de 10 ori mai mică decât acum trei ani și jumătate
  • 3 sunt echipele la care l-a împrumutat Craiova pe atacantul botoșănean de 24 de ani cât timp l-a avut sub contract: Iași, Chindia și Concordia Chiajna

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,98 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT