Sport

Motivul vizitei lui Dorian Popa la baza lui FCSB. Cadou de 3.000 de euro pentru „unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea”. Video

Dorian Popa a mers la baza celor de la FCSB. Artistul a oferit un cadou în valoare de 3.000 de euro pentru unul dintre roș-albaștri.
16.04.2023 | 19:43
Motivul vizitei lui Dorian Popa la baza lui FCSB Cadou de 3000 de euro pentru unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea Video
Dorian Popa a mers la baza celor de la FCSB. Cadou de 3.000 de euro pentru unul dintre roș-albaștrii. Foto: captură Youtube - @DorianPopa.
ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a lovit la picior la începutul anului, iar artistul a apelat pentru recuperare la serviciile lui Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul celor de la FCSB. Unul dintre cei mai celebri vloggeri din România i-a făcut un cadou în valoare de 3.000 de euro membrului din staff-ul vicecampioanei.

Dorian Popa a mers la baza FCSB. Artistul, cadou de 3.000 de euro pentru kinetoterapeutul roș-albaștrilor

În timp ce curăța rampa garajului, Dorian Popa a suferit o accidentare la picior și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Pentru refacere, artistul a luat legătura cu Ovidiu Kurti, pentru a se recupera la baza celor de la FCSB, din Berceni.

ADVERTISEMENT

Încântat de felul cum a decurs recuperarea sub atenția kinetoterapetului de la FCSB, Dorian Popa a pregătit o surpriză. Artistul a mers la baza echipei lui Gigi Becali și i-a făcut cadou lui Ovidiu Kurti un pat medicinal a cărei valoare se ridică la aproximativ 3.000 de euro.

„Fraților, este prima dată când mergem fără o cârjă. Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu. Nu îmi vine să cred! Pe 15 trebuia să începem recuperarea, eu pe 13 deja merg. Îmi dau lacrimile de emoție. Ovidiu, două secunde. Vreau să îți arăt ceva”, a povestit Dorian Popa, într-unul dintre videoclipurile postate pe canalul său de Youtube care are aproximativ 2,2 milioane de abonați.

ADVERTISEMENT

„Ești unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea”

Dorian Popa a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Ionuț Panțîru. „Panțîru îmi spusese: ‘O s-o ai groasă cu ăsta, nu acceptă nimic’. Chiar am vorbit cu el ieri”, a spus artistul. „Tu mi-ai scos o cârjă și vreau să te scot și eu puțin la plimbare, afară.

Pentru că ești unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea și mă ajuți să merg normal, mergem până în spate la mașină. Dumnezeu, dacă îți trimite ceva, îți trimite din suflet. Și nu poți refuza, e Joia Mare. Acesta este noul tău pat electric, pe care ți-l dăruiesc din suflet.

ADVERTISEMENT

Pentru că te-ai bucurat atât de mult când l-ai văzut, știu că nu accepți nimic, dar ți-o spun cu lacrimi în ochi. Își sunt extrem de recunoscător, omule”, au fost cuvintele lui Dorian Popa, pentru Ovidiu Kurti.

Dorian Popa vrea ca celebra aplicație Tik-Tok să fie închisă: „Am auzit de situații groaznice”

Urmărit de peste 2,4 milioane de persoane pe Instagram, Dorian Popa este de părere că Tik-Tok ar trebui închis. Artistul și-a argumentat poziția și a mărturisit că aplicația îi face pe oameni să se comporte ca niște roboți. „Nu aduce binele comunității. 

ADVERTISEMENT

”TikTok nu-mi place. Eu abia aștept să îl interzică, va fi interzis, din varii motive extrem de fondate, ca să dispară. TikTok-ul este un sistem de robotizare a populației. Este o aplicație care nu aduce binele comunității.

Nu sunt puține cazurile în care am auzit de situații groaznice, tragice, generate de acest TikTok și aceste provocări. Alea sunt niște vizualizări false, care nu relevă calitatea conținutului”, a declarat Dorian Popa, potrivit SpyNews.

ADVERTISEMENT
Tags: