News

Motocicletă în flăcări pe DN7 în Arad. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD pentru a prelua răniții

O motocicletă a luat foc după un accident cumplit pe DN7 din Arad, iar la fața locului a fost trimis un elicopter SMURD care a preluat persoanele rănite.
08.04.2024 | 12:47
Motocicleta in flacari pe DN7 in Arad La fata locului a fost trimis un elicopter SMURD pentru a prelua ranitii
Motocicletă în flăcări pe DN7 în Arad. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD pentru a prelua răniții. Foto: Aradon.ro
ADVERTISEMENT

Conform IPJ Arad, traficul a fost blocat pe DN7 după ce motocicleta respectivă s-a ciocnit de o motocicletă. La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD care a preluat două persoane rănite și le-a transportat la spital. Din fericire cele două victime sunt în viață și medicii vor face tot ce pot pentru a le salva.

La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD pentru a prelua răniții

”Ambele victime, persoanele de pe motocicletă, sunt în viaţă şi au fost preluate de către echipajele medicale. Una de echipajul SMURD şi una de elicopter”, arată ISU Arad, conform Aradon. Centrul INFOTRAFIC oferă mai multe detalii referitor la acest accident. ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, localitatea Mândruloc, judeţul Arad, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă”, a transmis centrul Info Trafic.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale din Arad, singurele persoane rănite au fost cele două de pe motocicletă. ”În urma impactului au rezultat 2 victime de pe motocicletă, conducător şi pasager, care urmează a fi transportate către spital cu un elicopter SMURD”, au mai transmis reprezentanții Poliției. În urmă cu doar 24 de oare, un alt motociclist era implicat într-un accident cumplit.

De data aceasta undeva în zona Zimandu Nou, acolo unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea. Conform IPJ Arad, bărbatul s-a răsturnat cu motocicleta și a fost transportat de urgență la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

ADVERTISEMENT

”Pe Drumul Județean 791, între Sântana și Zimand. Conform polițiștilor, evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 11:35. Bărbatul de 30 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se cu motocicleta”, au transmis reprezentanții ISU. Polițiștii au constatat că motociclistul nu consumase alcool sau droguri.

Un motociclist s-a răsturnat pe drum lângă Zimand, județul Arad

”După impact, motociclistul a fost transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatele din dotare au indicat că cel în cauză nu este sub influența alcoolului sau drogurilor.

ADVERTISEMENT

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Tot în Arad, doi motocicliști s-au pierdut în pădure undeva între Văsoaia și Bârzava. Salvatorii ISU Arad au chemat în ajutor pompierii secției Bârzava și au pornit în căutarea celor doi. Se pare că tinerii s-au aventurat cu motocicletele adânc în pădure, în teritoriu necunoscut, astfel că s-au rătăcit.

ADVERTISEMENT

”Cei doi bărbați au fost găsiți de către echipajul de căutare al Secției de Pompieri Bârzava. Au fost predați echipajului SMURD Bârzava, au fost evaluați, sunt un stare bună, fiind însă deshidratați. Au refuzat transportul la o unitate medicală”, au arătat reprezentanții ISU Arad.

ADVERTISEMENT