Life

Mr. Pink, cântăreț de rock și călugăr tibetan? Viața secretă a fostului iubit al Monicăi Gabor

Mr.Pink a fost mereu extrem de discret și pentru o vreme nimeni nu a știut cu exactitate cine era iubitul Monicăi Gabor. Se pare însă că omul de afaceri are o poveste de viață incredibilă.
03.08.2021 | 11:21
Mr Pink cantaret de rock si calugar tibetan Viata secreta a fostului iubit al Monicai Gabor
Mr. Pink, cântăreț de rock și călugăr tibetan? Viața secretă a fostului iubit al Monicăi Gabor
ADVERTISEMENT

Monica Gabor l-a cunoscut peste ocean pe Mr. Pink. Nimeni nu știa însă cu exactitate cine este milionarul sau numele său real. Cu atât mai mult faptul că are o poveste de viață incredibilă.

Înainte de a deveni om de afaceri, chinezul a primit titlul de “Reîncarnarea lui Buda cel viu”. Apoi, mai mulți ani a studiat religia în India și Nepal. Se pare că ar fi luat numele de Singa Rinpoche al 8-lea, devenind lider spiritual al unei secte. Apoi ar fi lansat un album rock.

ADVERTISEMENT

Mr. Pink, cântăreț de rock și călugăr tibetan? Viața secretă a fostului iubit al Monicăi Gabor

Numele real al fostului iubit al Monicăi Gabor este Ji Xiang, dar în America este cunoscut ca Poe Qui Ying Wangsuo. La 16 ani a primit titlul de “Reîncarnarea lui Buda cel viu”. Au urmat câțiva ani în care a locuit în India și Nepal pentru a studia. Apoi a petrecut 3 ani într-o mânăstire sub numele de Lhamo (zeitate).

“Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ”, spunea românca într-un interviu pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

După o vreme se pare că acesta și-a luat numele de Singa Rinpoche al 8-lea și a devenit liderul spiritual al unei secte, Gagyu, potrivit WOWbiz. În anul 2006 preotul tibetan s-a gândit să lanseze un album pentru a promova budismul.

A declanșat însă un scandal monstru fiind interzis în Taiwan. Singa Rinpoche al 8-lea a scris și o carte intitulată “Sunt Buddha cel viu”.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Monica Gabor despre Mr. Pink

Nu se știe clar dacă Singa Rinpoche al 8-lea și Mr. Pink sunt una și aceeași persoană, totuși asemănarea este izbitoare. Ceea ce se știe este faptul că după scandalul din  Taiwan, Singa Rinpoche al 8-lea a dispărut.

Monica Gabor vorbea în urmă cu ceva vreme despre faptul că iubitul ei a locuit într-o mânăstire.

ADVERTISEMENT

“Când avea 16 ani a fost călugăr. A stat în pustietate 3 ani, în India. A renunțat la bunuri și a trăit modest. Mi-am dat seama cât contează să stai într-un mediu simplu, fără mașini, bogății și să-ți dai seama care sunt cadourile vieții.

În pustietate și-a dat seama că asta contează foarte mult El crede în karma, crede că viața e un cerc și că tot ce faci se va întoarce. Mă bucur că a plecat de acolo și că ne-am întâlni”, spunea românca.

Nu se știe însă clar cum după ce a fost călugăr, chinezul a reușit să facă o avere impresionantă.

ADVERTISEMENT
Tags: