Fotbal international

BARCELONA-REAL. MSN şi BBC, un sezon plin de probleme. Cine va străluci în El Clasico?

BARCELONA-REAL MADRID LIVE VIDEO EL CLASICO PRIMERA DIVISION. Sâmbătă după-amiaza, de la ora 17:15, se dispută cel mai aşteptat meci al planetei, Barcelona - Real Madrid. El Clasico a ajuns la...
03.12.2016 | 12:34
BARCELONAREAL MSN si BBC un sezon plin de probleme Cine va straluci in El Clasico
ADVERTISEMENT

BARCELONA-REAL MADRID LIVE VIDEO EL CLASICO PRIMERA DIVISION. Sâmbătă după-amiaza, de la ora 17:15, se dispută cel mai aşteptat meci al planetei, Barcelona – Real Madrid. El Clasico a ajuns la un nivel inegalabil în special datorită celor şase atacanţi pe care cele două cluburi îi au în lot. Toţi s-au confruntat ori se confruntă însă cu diverse probleme înaintea duelului de pe Camp Nou. 

Incertitudinea lui Messi

BARCELONA-REAL MADRID LIVE VIDEO EL CLASICO PRIMERA DIVISION.  A marcat nouă goluri pentru catalani în primele 13 etape din La Liga, însă presa internaţională speculează faptul că argentinianul este în dubiu dacă să îşi prelungească sau nu înţelegerea cu Barcelona, ce va expira în vara lui 2018. Şefii de pe Camp Nou şi-ar fi dorit ca Messi să semneze noul contract încă din vară, însă acesta i-a refuzat. Man City speră să profite de incertitudinea lui Leo şi să-l ademenească pe Etihad cu un contract fabulos. I-u reapărut totodată deja celebrele probleme stomacale, lipsind de la meciul cu Malaga după ce a vomitat în ziua partidei, situaţie cu care s-a mai confruntat de numeroase ori de-a lungul carierei sale.

ADVERTISEMENT

Problemele lui Neymar

BARCELONA-REAL MADRID LIVE VIDEO EL CLASICO PRIMERA DIVISION. Telenovela interminabilă a transferului său pare să-l afecteze în plan sportiv. Brazilianul a înscris numai patru goluri în campionat, iar de curând a aflat că justiţia spaniolă l-ar putea condamna la trei ani de închisoare. Nu doar el are probleme, ci şi persoanele apropiate, precum tatăl său. Cert este că o decizie definitivă în acest caz nu va veni prea curând, Neymar fiind nevoit să suporte presiunea mediatică până atunci.

Suarez, în scădere de formă

BARCELONA-REAL MADRID LIVE VIDEO EL CLASICO PRIMERA DIVISION. Cu 11 goluri înscrise şi 7 pase decisive în toate meciurile oficiale din actuala stagiune, Luis Suarez ar fi trebuit să aibă parte de linişte înainte de El Clasico. Uruguayanul a marcat însă numai patru goluri în ultimele două luni, iar una dintre reuşite a venit în tricoul primei reprezentative. Aşteaptă un nou gol pe Camp Nou din 15 octombrie, din victoria 4-0 cu Deportivo.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Ronaldo

BARCELONA-REAL MADRID LIVE VIDEO EL CLASICO PRIMERA DIVISION. După un EURO 2016 de vis alături de naţionala Portugaliei, care a culminat cu câştigarea trofeului, Cristiano Ronaldo s-a accidentat şi a ratat cea mai importantă perioadă din pre-sezon plus o lună din sezon. Lipsa antrenamentelor l-au scos din formă pe atacantul portughez, care dă însă semne de revenire. E primul în ierarhia marcatorilor din La Liga, cu zece goluri înscrise, însă în jumătate din partie n-a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. De asemenea, Ronaldo a dat un randament neaşteptat de modest în grupele Ligii Campionilor.

Bale şi traficanţii

BARCELONA-REAL MADRID LIVE VIDEO EL CLASICO PRIMERA DIVISION. Casa şi maşinile familiei sale au fost incendiate de o bandă de traficanţi de droguri, după ce verişoara soţiei sale, Epiphany Dring, ar fi dispărut cu o geantă plină cu narcotice, ceasuri şi bani. Mai mult, Bale şi-a angajat bodyguarzi la meciul disputat în deplasare cu Las Palmas, traficanţii ameninţându-l cu moartea în perioada respectivă. Galezul a primit o nouă lovitură înainte de El Clasico. S-a accidentat şi nu va evolua în următoarea lună. Are cinci goluri în campionat.

ADVERTISEMENT

Benzema, aproape de plecare

BARCELONA-REAL MADRID LIVE VIDEO EL CLASICO PRIMERA DIVISION. Francezul nu are probleme de ordin extra-sportiv, însă evoluează modest de fiecare dată când este trimis pe teren de Zidane. A marcat numai patru goluri în actuala stagiune, motiv pentru Florentino Perez să ia în calcul transferul său. Karim a intrat şi în conflict cu presa din Madrid ca urmare a randamentului slab din ultima vreme, iar Morata este un rival tot mai periculos în lupta pentru un post de titular în echipa lui Real.