Sport

EXCLUSIV / Adi Mutu a rămas fără bani! E EXECUTAT! Decizia de AZI a instanţei

UPDATE / Judecătoria Sector 2 a decis să acorde în nou termen, în luna februarie în dosarul lui Adrian Mutu pentru un viciu de procedură! În aceste condiţii, Adi Mutu rămîne, cel puţin...
19.01.2015 | 08:55
EXCLUSIV  Adi Mutu a ramas fara bani E EXECUTAT Decizia de AZI a instantei

UPDATE / Judecătoria Sector 2 a decis să acorde în nou termen, în luna februarie în dosarul lui Adrian Mutu pentru un viciu de procedură! În aceste condiţii, Adi Mutu rămîne, cel puţin pînă în februarie, cu conturile poprite de ANAF!

A plecat din oraşul lui Dobrin, iar specialiştii i-au prezis o carieră chiar mai mare decît a regretatului ”magician” din Trivale. Nu a dezamăgit, încă puşti fiind, şi a ajuns la Fiorentina… Primul hat-trick, într-un meci cu Genoa, în 2009… Cariera lui de fotbalist este cunoscută! Şi e, acum, aproape încheiată. La 36 de ani, Mutu e disperat! Curios, nu? Scandalurile în care s-a bălăcărit au rămas în urmă, ultimul, chiar duminica asta, l-a răpus. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 nu l-au cruţat.

ULTIMA ORA!!! LOVITURA LUI GIGI BECALI!!! SCAPĂ DE PUŞCĂRIE!! DEFINITIV!!!

Adrian Mutu îşi continuă viaţa agitată şi plină de neprevăzut. Ultima problemă a celui supranumit Briliantul este legată de fisc. Adrian Mutu s-a trezit că ANAF Piteşti şi Bucureşti i-au pus poprire pe toate conturile pe care le are, ca urmare a neplăţii de taxe şi impozite pe venituri. Ce înseamnă acest lucru pentru fotbalistul care pe 8 ianuarie a împlinit 36 de ani? Practic, i-au fost blocate conturile, astfel că fotbalistul nu mai are acces la sumele de bani, nu mai poate retrage banii, prin intermediul cardului sau la ghişeul băncilor, nici nu poate face transferuri sau plăti.

VIDEO!!! DEBUT INCENDIAR ÎN URMĂ CU CÎTEVA ORE PENTRU SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN!!! VEZI REZUMATUL MECIULUI!!! 

mutu1

Un car de nervi, Mutu a făcut cerere de suspendare provizorie a executării procedurii de propire, însă magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au rămas imuni: aceasta i-a fost respinsă! În ciuda faptului că în timpul procesului, Adrian Mutu a implorat, s-a dat de ceasul morţii, a adus acte peste acte pentru a dovedi că este curat ca lacrima şi de bună credinţă. De altfel, FANATIK.RO a anunţat din luna noiembrie a anului trecut că fotbalistul are probleme cu fiscul (vezi detalii).

REACŢIA BOMBA A LUI MEME STOICA DIN PUSCARIE DUPA CE TAMAS A SEMNAT CU STEAUA!!! A TURBAT DE FURIE!!! DEZVALUIRI INCENDIARE!!!

În această dimineaţă, Judecatăria sector 1 Bucureşti judecă contestaţia la executare înaintată de Mutu, care încă speră că va scăpa basma curată după ce a rămas fără acces la banii din conturi. Este al treilea termen al procesului, iar surse apropiate fostului fotbalist susţin că Adi Mutu îşi pune mari speranţe că astăzi va avea parte de un verdict, care să fie favorabil! Cu atît mai mult cu cît decizia instanţei va fi executorie, deci se va pune în aplicare imediat!

FANATIK.RO vă ţine la curent cu tot ceea ce se întîmplă în sala de judecată şi cu trăirile Briliantului din faţa instanţei. Rămîi pe FANATIK.RO pentru live update-uri direct de la instanţă pentru toate detaliile!

BOMBĂ!!! MIRCEA SANDU ŞI DRAGOMIR, ÎNGROZIŢI! 15 ANI DE PUŞCĂRIE ÎN DOSARUL EXCLUDERII CRAIOVEI!?! NOUTĂŢI DE ULTIMĂ ORĂ!!! PRIMA DECIZIE A INSTANŢEI!!! 

Acuzat de o escrocherie de 15 milioane de euro!

Adrian Mutu avea să fie implicat într-un scandal monstru, culmea, el fiind acuzat că a încercat o escrocherie chiar cu prietenul lui cel mai bun, Adrian Marţian, patronul echipei UTA Arad, acolo unde ”Briliantul” urma să fie antrenor-jucător, la începutul lui 2013. Ultimul a aruncat la adresa fotbalistului acuze extrem de dure, ajungînd să spună că a fost păcălit cu nu mai puţin de 15 milioane de euro. De unde a plecat scandalul? Mutu şi Marţian au demarat o afacere, pe cînd internaţionalul român evolua în Italia, investind într-o fabrică de combustibil biodiesel. Cei doi aveau să se certe ulterior,  iar omul de afaceri l-a acuzat pe Mutu că a vrut să-i fure fabrica. “Mutu ar fi trebuit să-mi achite în rate cele 5,5 milioane euro, cît ar fi fost investiţia pentru partea lui de instalaţie. N-a platit. Mai mult, împreună cu maică-sa, au momit-o cu bani pe tîmpita de nevastă-mea, care a falsificat în numele meu nişte acte, transformînd contractul într-unul de închiriere, ceea ce înseamnă că eu aş fi dat fabrica, pentru 10 ani, firmei Ama Biodiesel. Mai pe scurt, Mutu nu îmi mai plăteşte nimic şi îmi foloseşte proprietatea, iar eu nu pot face nimic”, declara Marţian pentru ziarul Bihoreanul. Mutu ar fi fost cercetat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor, fiind acuzat de înşelăciune.

DEZVĂLUIRI BOMBĂ DESPRE MUTU! ”PROSTITUATE, BĂUTURĂ…”

DECIZIA ŞOC, DE ULTIMĂ ORĂ, LUATĂ DE GICĂ POPESCU DE DUPĂ GRATII!!! ÎŞI PUNE TOATĂ ŢARA ÎN CAP!!!

Scandal la ambasadă

Adrian Mutu nu a prins nici măcar un an la Petrolul! Şi-a reziliat contractul în septembrie 2014 şi a ţintit către India, unde se înţelesese cu FC Pune City, pentru 500.000 de euro în trei luni. Mutu ar fi urmat să semneze angajamentul cu indienii după ce ar fi trecut vizita medicală. Din nefericire pentru el, trecerea lui Mutu în India a devenit o problemă. Conform surselor FANATIK.RO, de vină pare să fi fost chiar “Briliantul”. Acesta s-ar fi prezentat dimineaţă la Ambasada statului asiatic de la Bucureşti după o noapte mai agitată şi a devenit excesiv de iritat cînd a fost şuat la întrebări. Din cauza faptului că au existat mici probleme cu documentele, “Briliantul” a început să facă scandal şi să-i ameninţe pe funcţionari (vezi detalii). Într-un final, fotbalistul a fost înştiinţat că mai are de aşteptat pînă să primească viza şi că data viitoare cînd se va prezenta la Ambasadă să vină cu capul limpede. Nici pînă în ziua de azi, Adrian Mutu nu a reuşit să ajungă la echipa indiană. Mutu avea să primească, la începutul anului, permisiunea antrenorului  Vincenzo Montella de a se antrena cu Fiorentina, fiind chiar în vizor pentru un eventual transfer (vezi detalii).

ŞOC ÎN PUŞCĂRIE! MEME ŞI GICĂ POPESCU PLĂTESC LA RODICA!

A plîns pe umărul lui ”Vamă”

Atunci cînd Dinu Gheorghe a plecat de la Astra şi, la puţin timp, s-a aflat că este în negocieri cu Valerii Moraru, actualul acţionar al Rapidului, Adrian Mutu şi-a încercat şansa, mai cu seamă că tocmai ratase transferul la Pune City, după ce reziliase contractul cu Petrolul. L-a sunat pe ”Vamă” şi s-a autopropus. Numai că răspunsul preşedintelui de la Rapid l-a lăsat mască! Vezi aici cum l-a tratat Dinu Gheorghe pe Adrian Mutu!

35 de goluri a înscris Mutu pentru echipa naţionala, în cele 73 de partide în care a evoluat

11 este numărul echipelor pentru care a jucat Mutu, între care Chelsea, Inter, Juventus şi Fiorentina