Sport

Adrian Mutu a semnat cu un post tv şi va analiza meciurile naţionalei! Debutează la confruntarea Bosnia-Herţegovina – România

Adrian Mutu, lider al clasamentului marcatorilor la echipa națională, alături de Gică Hagi, a fost ales de Antena 1 pentru poziția de analist la meciurile naționalei pe care le va transmite postul amintit.
31.05.2022 | 12:57
Adrian Mutu a semnat cu un post tv si va analiza meciurile nationalei Debuteaza la confruntarea BosniaHertegovina  Romania
Adrian Mutu va analiza pentru Antena 1 prestațiile echipei naționale. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

L-ați auzit, probabil, în ultima vreme, pe Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, spunând, pe Antena 1, îndemnul ”Hai, România! În fiecare zi!”. Ei bine, nu este doar un slogan, ci titlul emisiunii care va analiza meciurile ”tricolorilor” transmise de postul amintit. Una în care actualul antrenor al Rapidului va avea rolul de analist.

”Sper să fiţi în continuare alături de echipa naţională”, spune Mutu

Antena 1 deţine opţiunea pentru meciurile României în ciclul 2022-2026. Și va transmite în exclusivitate jocurile naţionalei între 2026 si 2028.

ADVERTISEMENT

România debutează în noua ediție a UEFA Nations League sâmbătă, în Muntenegru. Partida urmează să fie transmisă însă de Prima Sport. În timp ce primul joc al ”tricolorilor” difuzat de Antena 1 potrivit noului contract este Bosnia – România. Unul care este programat marți 7 iunie, de la ora 21:45, și care va conta pentru etapa a doua a grupei.

Acesta va fi și momentul în care va debuta emisiuna de analiză ”Hai, România! În fiecare zi!”. Una care va prefața întâlnirile disputate de echipa națională și, la final, va oferi concluziile.

ADVERTISEMENT

“Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la fiecare meci și sper să fiți în continuare alături de echipa națională”

Moderator urmează să fie Dan Pavel, prezentatorul Antena Sport, în timp ce în postura de analist se va afla Adrian Mutu.

”E foarte greu de exprimat în cuvinte, dar a îmbrăca tricoul echipei naționale a fost cea mai mare onoare. A fost o mare responsabilitate să am posibilitatea de a reprezenta toți românii prin acest sport foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Sper că am făcut-o cu cinste, sper că v-ați bucurat! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la fiecare meci și sper să fiți în continuare alături de echipa națională”, a spus Adrian Mutu.

În timp ce Dan Pavel, a precizat: ”Este o mare onoare să dezbatem meciurile României alături de un jucător emblematic al serilor de Champions League, ultimul lider al României egal cu o campioană mondială în meci oficial, cu Italia la Euro 2008”.

ADVERTISEMENT

Programul României în Liga Națiunilor

4 iunie: Muntenegru – România, ora 21:45, Podgorica (în direct pe Prima TV)
7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1)
11 iunie: România – Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1)
14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Prima TV)
23 septembrie: Finlanda – România (ora 21:45, în direct pe Antena 1)
26 septembrie: România – Bosnia-Herțegovina (ora 21:45, în direct pe Prima TV)

ADVERTISEMENT
Tags: