Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”N-a jucat Burleanu!”. Mihai Stoichiță, săgeți după atacurile lui Gigi Becali: ”N-a oprit-o nimeni pe FCSB la ocaziile pe care le-a avut”. Video Exclusiv

Gigi Becali a lansat atacuri virulente la conducerea FRF după derby-ul Rapid - FCSB 1-0, iar Mihai Stoichiță i-a dat replica la FANATIK SUPERLIGA.
25.04.2023 | 12:12
Na jucat Burleanu Mihai Stoichita sageti dupa atacurile lui Gigi Becali Na oprito nimeni pe FCSB la ocaziile pe care lea avut Video Exclusiv
N-a jucat Burleanu!. Mihai Stoichiță, săgeți după atacurile lui Gigi Becali N-a oprit-o nimeni pe FCSB la ocaziile pe care le-a avut. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate intenţia latifundiarului din Pipera de a-şi anunţa retragerea din fotbal. Patronul FCSB a confirmat informaţiile noastre într-o conferinţă de presă incendiară în care a pus tunurile pe Răzvan Burleanu.

Gigi Becali, înțepat de Mihai Stoichiță după Rapid – FCSB 1-0

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, i-a dat o replică dură lui Gigi Becali și i-a transmis că nimeni de la Casa Fotbalului nu a împiedicat-o pe FCSB să marcheze la ocaziile avute în partida cu Rapid.

ADVERTISEMENT

”Nu există nicio conjurație împotriva FCSB-ului. Nu puteți să negați că nu are antrenor. De două etape văd că e lăudat cipriotul, acum, dintr-o dată, nu mai are antrenor. Au pierdut cum au pierdut, pentru că dacă stăm bine să ne gândim FCSB a avut vreo șapte ocazii de gol.

Nu știu dacă federația a oprit acțiunile alea ca să nu dea gol. Burleanu nu a jucat nici portar, nici fundaș la Rapid. De acord cu părerea că poate au fost defavorizați din punct de vedere disciplinar în timpul meciului, dar nimeni nu i-a defavorizat când au ratat din 6 metri, 7 metri, 3 metri.

ADVERTISEMENT

Au jucat foarte bine și-au creat ocazii de gol, dar cine e de vină că nu dai gol? Nu pot să mă pronunț la arbitri pentru că nu mă pricep și niciodată nu am discutat despre arbitraj. Și nici nu am voie de fapt și de drept”, a declarat Stoichiță.

VEZI VIDEO MAI JOS

Mihai Stoichiță, deranjat de afirmațiile lui Gigi Becali

Oficialul federal a mărturisit că l-au deranjat atacurile lui Gigi Becali la adresa sa, însă nu vrea să deschidă un război pe acest front și a precizat că-l va suna pe finanțatorul FCSB după ce se vor mai liniști apele.

ADVERTISEMENT

”Eu respect părerea fiecărui om. Dacă Gigi Becali asta crede despre mine (n.r. – că a ajuns să pună antrenorii la națională) e treaba dumnealui, alții cred altceva. Suntem în continuare prieteni. Nu ești prieten și cu cineva care te mai critică?

Pentru mine nu contează, încerc să nu fac din astea războaie și încerc să înțeleg partea emoțională a oamenilor. În momentul în care un om are o anumită dispoziție poate să spună ceva care nu e la locul lui. Normal că te lezează treabă asta, dar treci peste ea. Nu poți să nu ai o oarecare reținere în momentul în care cineva vorbește urât despre tine.

ADVERTISEMENT

Nu l-am sunat, dar îl voi suna și voi sta de vorbă cu el după ce se liniștesc lucrurile, pentru că nu e cazul atunci când suntem la cald. Gigi Becali nu greșește, doar atunci când se enervează foarte tare și e sub imperiul emoțiilor după un meci de fotbal. E normal să țină cu echipa lui și să sufere pentru ea”, a spus Mihai Stoichiță, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este Live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de  Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT