Life

Naomy a murit la 47 de ani. Care a fost cauza decesului cunoscutei cântărețe transgender

Naomy a încetat din viață la vârsta de 47 de ani. De ce a trecut în neființă artista transgender care era renumită în țară.
20.04.2024 | 09:31
Naomy a murit la 47 de ani Care a fost cauza decesului cunoscutei cantarete transgender
Naomy a încetat din viață la vârsta de 47 de ani. De ce a trecut în neființă artista transgender care era renumită în țară. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Naomy a murit la 47 de ani. Care a fost cauza decesului cunoscutei cântărețe transgender. Tristul anunț a fost făcută de o prietenă apropiată pe rețelele de socializare, unde oamenii au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe.

Naomy a încetat din viață la vârsta de 47 de ani. De ce a trecut în neființă artista transgender care era renumită în țară

Naomy a încetat din viață la vârsta de 47 de ani. De ce a trecut în neființă artista transgender care era renumită în țară. În ultimele zile a fost internată într-un spital din Germania, după ce suferise un accident vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

Vedeta se afla în stare gravă și se zbătea pentru viața sa, însă organismul nu a mai rezistat și a cedat în cursul zilei de duminică, 19 aprilie 2024. Din păcate, a murit cu numai câteva zile înainte de a-și aniversa ziua de naștere.

Pe 24 aprilie urma să sărbătorească alături de cei dragi. Anunțul că a murit în urma problemelor de sănătate a fost făcut în miez de noapte de o amică, Antonella Lerca Duda, care a transmis un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

„Cu inima grea vă anunț că Naomy a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi.

Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familie și cei dragi! Odihnește-te în glorie Regino”, a scris Antonella Lerca Duda pe Facebook. Regretata Naomy a fost un pilon al comunității LGBTQ din România.

ADVERTISEMENT

Cine a fost cântăreața transgender Naomy

Naomy a ales să părăsească România în urmă cu 6 ani, stabilindu-se Dortmund, Germania. A fost o prezență notabilă pe scena muzicală românească. De asemenea, era invitată frecvent la diverse emisiuni de televiziune.

În anul 2014 a participat la Eurovision România și a reușit să ajungă până în finală. A avut o viață „tristă, plină de neajunsuri”, potrivit prietenei sale. Se confrunta cu transfobie și injustiții sociale. Cele două urmau să se revede în țară perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Antonella Lerca Duda și-a dat seama că ceva este în neregulă atunci când Naomy nu i-a mai răspuns la telefon. Ultima discuție dintre cele două femei a fost una normală pentru că artista transgender părea bine. Din păcate, totul s-a schimbat brusc.

ADVERTISEMENT