Life

Narcisa Birjaru, apariție elegantă alături de soțul ei. Cum s-a pozat câștigătoarea Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru a impresionat printr-o apariție elegantă alături de soțul ei. Vedeți mai jos cum s-a pozat câștigătoarea Chefi la Cuțite
14.08.2021 | 16:23
Narcisa Birjaru aparitie eleganta alaturi de sotul ei Cum sa pozat castigatoarea Chefi la Cutite
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru a câștigat foarte multă popularitate odată cu emisiunea Chefi la Cuțite. Tânăra are aproape 27.000 de urmăritori pe Instagram.

Internauții au fost surprinși de tânăra bucătărească. Aceasta a distribuit o imagine în care apare într-o ipostază foarte diferită față de cele cu care ne-a obișnuit.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru, apariție elegantă alături de soțul ei. Cum s-a pozat câștigătoarea Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru
Narcisa Birjaru, apariție elegantă alături de soțul ei
Sursa foto: Instagram

Narciza Birjaru este o prezență constantă în mediul online. Tânăra îi ține la curent pe cei care îi urmăresc activitatea cu toate reușitele sale profesionale.

În schimb, viața personală nu este așa de etalată pe rețelele de socializare, fiind destul de rare postările în care apare alături de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, câștigătoarea de la Chefi la Cuțite a surprins. Acesta a distribuit o imagine în care apare alături de bărbatul care îi este alături de apoximativ un deceniu.

Mai mult, ținuta purtată de Narcisa a atras privirile. Este îmbrăcată elegant, în negru și s-a asortat cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Imaginea a primit peste 1.500 de aprecieri. Mulți internauți au distribuit și comentarii, felicitându-i pe cei doi pentru modul s-au afișat.

Narcisa Birjaru, căsătorită de la 14 ani

Câștigătoarea ultimei ediții a emisiunii Chefi la Cuțite face parte dintr-o familie de etnie romă, iar, conform tradiției, căsătoria are loc la vârste fragede.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și cazul Narcisei, doar că lucrurile au fost puțin mai diferite. Tânăra a declarat a fost dragoste la prima vedere între ea și soțul ei, iar părinții lor au înțeles acest lucru.

„M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am norocul să am niște părinți foarte deschiși, care au încredere totală în mine. Și ei, ca și mine, s-au căsătorit tot devreme, pe la vârsta de 15 ani. Anul acesta împlinesc 26 de ani de căsătorie și sunt la fel de uniți ca în prima zi,” a povestit ea, potrivit Viva.

Au trecut aproximativ 10 ani de când au făcut marele pas, iar dragostea lor este la fel de puternică ca în prima zi: „eu și soțul meu ne iubim mult și vrem să îmbătrânim împreună, să trecem peste toate posibilele greutăți și să ne bucurăm amândoi de viață unul lângă celălalt”.

ADVERTISEMENT