Life

Narcisa l-a dat de gol pe Nicolae Guță. Cum este el ca soț și care este adevărul despre scandalurile de la tv: „Trebuie să recunosc”

Narcisa a spus tot adevărul despre relația cu Nicolae Guță. Cum se comporta, de fapt, cu ea când nu apăreau la televizor.
26.09.2023 | 21:21
Narcisa la dat de gol pe Nicolae Guta Cum este el ca sot si care este adevarul despre scandalurile de la tv Trebuie sa recunosc
Nracisa a spus tot adevărul despre relația cu Nicolae Guță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Narcisa a vorbit deschis despre relația cu Nicolae Guță, la mulți ani de când s-au despărțit, și a spus cum se comporta, de fapt, manelistul cu ea atunci când erau singuri. Ceea ce vedeau românii la televizor nu era neapărat adevărul.

Narcisa a spus tot adevărul despre relația cu Nicolae Guță

În urmă cu câțiva ani, relația tensionată dintre Nicolae Guță și Narcisa Balaban îi ținea pe români în fața televizioarelor seară de seară, urmărind scandalurile dintre cei doi, cele mai multe datorate relațiilor ectraconjugale ale manelistului.

ADVERTISEMENT

De curând, Narcisa a dezvăluit că a suferit mult din cauza Danei Roba. Totuși, fosta soție a artistului nu ascunde că trăit și clipe frumoase cu acesta. Adevărul despre relația lor l-a spus în cadrul emisiunii În Oglindă, prezentată de Mihai Ghiță.

„Pe Nicolae Guță l-am cunoscut la o petrecere, la o nuntă, și acolo i-a dat eu dedicații, una, alta. Am mai schimbat o vorbă și el mi-a zis: ‘Mă Narcisa, chiar îmi ești o femeia așa, simpatică’, să-i las numărul de telefon.

ADVERTISEMENT

Și i-am lăsat numărul de telefon, nici nu m-am gândit că el mă va suna. După aia am început să vorbim o lună, nu mai știu cât și ne-am reîntâlnit. De atunci am rămas împreună”, a povestit actuala vedetă TikTok despre începutul relației cu  Nicolae Guță.

Shourile de la televizor, regizate

După mulți ani de la despărțire, Narcisa Balaban a dezvăluit că ceea ce se vedea de acasă, nu era neapărat adevărul și că, mare parte dintre certurile lor cu limbaj colorat de la televizor erau regizate.

ADVERTISEMENT

„Acum nu știu dacă e bine ceea ce zic, dar știi că emisiunile mondene, care erau pentru rating, cu înșelatul era pe bune, că m-a înșelat Guță, dar show-urile cu înjurături, vorbe deplasate, mai erau și regizate, trebuie să recunosc”, a spus Narcisa, citată de wowbiz.ro. 

Fosta soție a manelistului a recunoscut că, cel puțin la început, a fost o femeie răsfățată de Nicolae Guță, asta după ce ieșise dintr-o căsnicie în care primul partener a agresat-o de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Este adevărat ca manelistul mai călca strâmb, însă Narcisa Balaban prefera să se concentreze pe părțile bune ale artistului. Despre Nicolae Guță spune că acasă este un bărbat diferit de cel pe care oamenii l-au văzut la televizor.

„Referitor la înșelatul ăsta, să știi că Guță nu înșela neapărat cu inima, el este și un pic alintat, era adică, acum nu știu, că sunt atâția ani de când nu mai suntem împreună. Mai copilăros, el lua totul ca pe joacă, erau niște chestii de moment, nu să se implice financiar, să-și facă case, copii. Și atunci nu prea simțeam, era la cântat, venea acasă, niște lucruri normale.

Și eu le credeam, că voiam eu. El a stat cu mine în casă, ca om în casă este un om familist, bucătar, oferă respect femeii cu care trăiește. Am descoperit liniștea alături de el. Un om foarte cumpătat, asumat, din toate punctele de vedere”, a mai spus Narcisa despre Nicolae Guță.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română