Life

Narcisa l-a dat de gol pe Nicolae Guță. Cum este el ca soț și care este adevărul despre scandalurile de la tv: „Trebuie să recunosc”

Narcisa a spus tot adevărul despre relația cu Nicolae Guță. Cum se comporta, de fapt, cu ea când nu apăreau la televizor.
26.09.2023 | 21:21
Narcisa la dat de gol pe Nicolae Guta Cum este el ca sot si care este adevarul despre scandalurile de la tv Trebuie sa recunosc
Nracisa a spus tot adevărul despre relația cu Nicolae Guță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Narcisa a vorbit deschis despre relația cu Nicolae Guță, la mulți ani de când s-au despărțit, și a spus cum se comporta, de fapt, manelistul cu ea atunci când erau singuri. Ceea ce vedeau românii la televizor nu era neapărat adevărul.

Narcisa a spus tot adevărul despre relația cu Nicolae Guță

În urmă cu câțiva ani, relația tensionată dintre Nicolae Guță și Narcisa Balaban îi ținea pe români în fața televizioarelor seară de seară, urmărind scandalurile dintre cei doi, cele mai multe datorate relațiilor ectraconjugale ale manelistului.

ADVERTISEMENT

De curând, Narcisa a dezvăluit că a suferit mult din cauza Danei Roba. Totuși, fosta soție a artistului nu ascunde că trăit și clipe frumoase cu acesta. Adevărul despre relația lor l-a spus în cadrul emisiunii În Oglindă, prezentată de Mihai Ghiță.

„Pe Nicolae Guță l-am cunoscut la o petrecere, la o nuntă, și acolo i-a dat eu dedicații, una, alta. Am mai schimbat o vorbă și el mi-a zis: ‘Mă Narcisa, chiar îmi ești o femeia așa, simpatică’, să-i las numărul de telefon.

ADVERTISEMENT

Și i-am lăsat numărul de telefon, nici nu m-am gândit că el mă va suna. După aia am început să vorbim o lună, nu mai știu cât și ne-am reîntâlnit. De atunci am rămas împreună”, a povestit actuala vedetă TikTok despre începutul relației cu  Nicolae Guță.

Shourile de la televizor, regizate

După mulți ani de la despărțire, Narcisa Balaban a dezvăluit că ceea ce se vedea de acasă, nu era neapărat adevărul și că, mare parte dintre certurile lor cu limbaj colorat de la televizor erau regizate.

ADVERTISEMENT

„Acum nu știu dacă e bine ceea ce zic, dar știi că emisiunile mondene, care erau pentru rating, cu înșelatul era pe bune, că m-a înșelat Guță, dar show-urile cu înjurături, vorbe deplasate, mai erau și regizate, trebuie să recunosc”, a spus Narcisa, citată de wowbiz.ro. 

Fosta soție a manelistului a recunoscut că, cel puțin la început, a fost o femeie răsfățată de Nicolae Guță, asta după ce ieșise dintr-o căsnicie în care primul partener a agresat-o de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Este adevărat ca manelistul mai călca strâmb, însă Narcisa Balaban prefera să se concentreze pe părțile bune ale artistului. Despre Nicolae Guță spune că acasă este un bărbat diferit de cel pe care oamenii l-au văzut la televizor.

„Referitor la înșelatul ăsta, să știi că Guță nu înșela neapărat cu inima, el este și un pic alintat, era adică, acum nu știu, că sunt atâția ani de când nu mai suntem împreună. Mai copilăros, el lua totul ca pe joacă, erau niște chestii de moment, nu să se implice financiar, să-și facă case, copii. Și atunci nu prea simțeam, era la cântat, venea acasă, niște lucruri normale.

Și eu le credeam, că voiam eu. El a stat cu mine în casă, ca om în casă este un om familist, bucătar, oferă respect femeii cu care trăiește. Am descoperit liniștea alături de el. Un om foarte cumpătat, asumat, din toate punctele de vedere”, a mai spus Narcisa despre Nicolae Guță.

ADVERTISEMENT