ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Naser Aliji a plecat la recuperare în Elveția, dar stă mai mult prin cluburi! Viitorul la Dinamo e incert

Autor: Andrei Trifan | 08.12.2018 | 14:26
Naser Aliji a plecat la recuperare în Elveția, dar stă mai mult prin cluburi! Viitorul la Dinamo e incert
Naser Aliji a plecat la recuperare în Elveția, dar stă mai mult în cluburi

Fundașul stânga a părăsit cu probleme medicale România, dar informațiile strânse de oamenii de la echipă nu sunt tocmai bune. Naser Aliji a plecat la recuperare în Elveția, dar stă mai mult prin cluburi. Câteva imagini cu el petrecând alături de amici nu au picat bine șefilor din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic îl consideră un fotbalist extrem de valoros, care apt fizic poate ajuta enorm Dinamo, pe o poziție deficitară, aceea de fundaș stânga. Din păcate pentru formația alb-roșie, situația lui Aliji este în ceață în acest moment.

Naser Aliji a plecat la recuperare în Elveția, dar stă mai mult prin cluburi! “Ori e accidentat, ori s-a dat lovit ca să ne despărțim”

A fost primul fotbalist adus de Mircea Rednic în noul său mandat de antrenor la Dinamo. Naser Aliji a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare și ar fi trebuit să fie noul fundaș stânga titular al echipei. Doar că socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de la… antrenamente. Aliji s-a accidentat și a fost nevoit să plece acasă, în Elveția, la recuperare!

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, șefii lui Dinamo nu sunt convinși că apărătorul lateral va mai avea un viitor la echipa lui Rednic. Asta pentru că, deși a susținut că e accidentat, el a postat mai multe imagini cu diverși amici în timpul unor ieșiri în oraș, în cluburi: “Nu mai înțelegem nimic. Ori e accidentat și stă să se refacă, ori s-a dat lovit ca să plece și să ne despărțim”, spun aceștia. Soarta lui Aliji urmează să se decidă la începutul lunii ianuarie, când Rednic va purta o discuție finală cu fotbalistul și va știi dacă acesta se va prezenta la antrenamentele echipei.

Naser Aliji
Naser Aliji este un tip sociabil, căruia îi plac ieșirile în oraș

Rednic l-a amenințat că îi reziliază contractul!

Nu cu mult timp în urmă, antrenorul lui Dinamo a vorbit despre situația fundașului de 24 de ani. “Vreau să vorbim un pic de Naser Aliji. Nu are probleme foarte mari, puteam să-i reziliem contractul. Nu ne-a costat nimic până acum, doar biletele de avion. Acum depinde de el dacă va reuși să-și rezolve micile probleme. Dacă pe data de 9 ianuarie nu vine sută la sută pregătit, atunci vom rezilia contractul. Nu e adevărat că trebuie să se opereze”, a declarat Rednic despre internaționalul albanez.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul nu dorește să renunțe la jucătorul trecut pe la Basel sau Kaiserslautern pentru că banda stângă a apărării sale este vraiște. Sergiu Popovici a fost trecut pe linie moartă, Vlad Olteanu este inconstant, Ricardo Grigore a dovedit că este o soluție de avarie și nimic mai mult, iar Andy Kawaya este mai mult extremă decât fundaș.

Naser Aliji la prezentare la Dinamo
Naser Aliji a semnat cu Dinamo, dar s-ar putea trezi cu contractul reziliat

Albanezul trage de timp pentru că vrea un salariu mai mare

FANATIK a scris despre faptul că Naser Aliji nu ar mai vrea să revină la Dinamo. Noi informații despre acest lucru au ieșit la suprafață. Sursele noastre susțin că albanezul trage de timp până în ianuarie pentru a-și putea găsi un angajament cu un salariu mult mai mare decât i-au oferit “câinii”.

ADVERTISEMENT

În cazul său, Rednic a aplicat aceeași strategie ca și cu ceilalți jucători transferați în plin campionat. Le-a oferit un salariu până când se va cunoaște exact dacă Dinamo joacă în play-off sau în play-out, iar apoi acesta ar urma să crească, dacă echipa va intra între primele șase din Liga 1 Betano. În caz contrar, evident, există și varianta rezilierii acordului. Aliji și-a dat acordul, dar apoi s-ar fi răzgândit și acum așteaptă să înceapă perioada de mercato din iarnă pentru a pune mâna pe un contract mai bănos.

Naser Aliji cu amicii
Naser Aliji are un grup de prieteni cu care petrece ori de câte ori are ocazia
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!