Fotbal intern

Naser Aliji a plecat la recuperare în Elveția, dar stă mai mult prin cluburi! Viitorul la Dinamo e incert

08.12.2018 | 14:26
Naser Aliji a plecat la recuperare in Elvetia dar sta mai mult prin cluburi Viitorul la Dinamo e incert
ADVERTISEMENT

Fundașul stânga a părăsit cu probleme medicale România, dar informațiile strânse de oamenii de la echipă nu sunt tocmai bune. Naser Aliji a plecat la recuperare în Elveția, dar stă mai mult prin cluburi. Câteva imagini cu el petrecând alături de amici nu au picat bine șefilor din Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic îl consideră un fotbalist extrem de valoros, care apt fizic poate ajuta enorm Dinamo, pe o poziție deficitară, aceea de fundaș stânga. Din păcate pentru formația alb-roșie, situația lui Aliji este în ceață în acest moment.

ADVERTISEMENT

Naser Aliji a plecat la recuperare în Elveția, dar stă mai mult prin cluburi! “Ori e accidentat, ori s-a dat lovit ca să ne despărțim”

A fost primul fotbalist adus de Mircea Rednic în noul său mandat de antrenor la Dinamo. Naser Aliji a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare și ar fi trebuit să fie noul fundaș stânga titular al echipei. Doar că socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de la… antrenamente. Aliji s-a accidentat și a fost nevoit să plece acasă, în Elveția, la recuperare!

Conform informațiilor FANATIK, șefii lui Dinamo nu sunt convinși că apărătorul lateral va mai avea un viitor la echipa lui Rednic. Asta pentru că, deși a susținut că e accidentat, el a postat mai multe imagini cu diverși amici în timpul unor ieșiri în oraș, în cluburi: “Nu mai înțelegem nimic. Ori e accidentat și stă să se refacă, ori s-a dat lovit ca să plece și să ne despărțim”, spun aceștia. Soarta lui Aliji urmează să se decidă la începutul lunii ianuarie, când Rednic va purta o discuție finală cu fotbalistul și va știi dacă acesta se va prezenta la antrenamentele echipei.

ADVERTISEMENT
Naser Aliji
Naser Aliji este un tip sociabil, căruia îi plac ieșirile în oraș

Rednic l-a amenințat că îi reziliază contractul!

Nu cu mult timp în urmă, antrenorul lui Dinamo a vorbit despre situația fundașului de 24 de ani. “Vreau să vorbim un pic de Naser Aliji. Nu are probleme foarte mari, puteam să-i reziliem contractul. Nu ne-a costat nimic până acum, doar biletele de avion. Acum depinde de el dacă va reuși să-și rezolve micile probleme. Dacă pe data de 9 ianuarie nu vine sută la sută pregătit, atunci vom rezilia contractul. Nu e adevărat că trebuie să se opereze”, a declarat Rednic despre internaționalul albanez.

Tehnicianul nu dorește să renunțe la jucătorul trecut pe la Basel sau Kaiserslautern pentru că banda stângă a apărării sale este vraiște. Sergiu Popovici a fost trecut pe linie moartă, Vlad Olteanu este inconstant, Ricardo Grigore a dovedit că este o soluție de avarie și nimic mai mult, iar Andy Kawaya este mai mult extremă decât fundaș.

ADVERTISEMENT
Naser Aliji la prezentare la Dinamo
Naser Aliji a semnat cu Dinamo, dar s-ar putea trezi cu contractul reziliat

Albanezul trage de timp pentru că vrea un salariu mai mare

FANATIK a scris despre faptul că Naser Aliji nu ar mai vrea să revină la Dinamo. Noi informații despre acest lucru au ieșit la suprafață. Sursele noastre susțin că albanezul trage de timp până în ianuarie pentru a-și putea găsi un angajament cu un salariu mult mai mare decât i-au oferit “câinii”.

În cazul său, Rednic a aplicat aceeași strategie ca și cu ceilalți jucători transferați în plin campionat. Le-a oferit un salariu până când se va cunoaște exact dacă Dinamo joacă în play-off sau în play-out, iar apoi acesta ar urma să crească, dacă echipa va intra între primele șase din Liga 1 Betano. În caz contrar, evident, există și varianta rezilierii acordului. Aliji și-a dat acordul, dar apoi s-ar fi răzgândit și acum așteaptă să înceapă perioada de mercato din iarnă pentru a pune mâna pe un contract mai bănos.

ADVERTISEMENT
Naser Aliji cu amicii
Naser Aliji are un grup de prieteni cu care petrece ori de câte ori are ocazia
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia