News

Adio, Natasha… Ucraineanca din Dnipro, care a ocrotit atâtea suflete nevinovate, ucisă de bombele rușilor

Comunitatea voluntarilor din adăposturile de animale este în doliu. Natasha, ucraineanca care a ocrotit atâtea suflete nevinovate, a fost ucisă de bombele rușilor
02.03.2022 | 08:28
Adio Natasha Ucraineanca din Dnipro care a ocrotit atatea suflete nevinovate ucisa de bombele rusilor
O ucraineancă care a salvat multe animale a murit în urma unui atac al rușilor. sursă foto: colaj Fanatik / Facebook SOS Animal Rescue RO
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai mulți civili mor în războiul între Rusia și Ucraina. În prima zi a lunii martie, bombele rușilor au făcut încă o victimă. Natasha, o ucraineancă din Dnipro, care a ocrotit multe suflete necuvântătoare nevinovate, a fost ucisă în urma bombardamentului la un adăpost de animale din oraș.

Natasha, ucraineanca din Dnipro care a ocrotit atâtea suflete nevinovate, a fost ucisă de bombele rușilor

Natasha Derkach, o tânără ucraineancă din Dnipro, care a salvat mai multe suflete necuvântătoare nevinovate, a murit într-un atac al rușilor, când patru adăposturi de animale din Ucraina au fost vizate și bombardate în mod specific în prima zi a lunii martie. Natasha se afla la un adăpost de animale din oraș în timpul bombardamentului în care și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

“Am primit niște vești groaznice astăzi. Natasha nu mai este… Familia noastră de voluntari a devenit o persoană minunată scurtă… A avut grijă de aproape toți câinii de pe Rokossovsky… în Ialovshchyna…

A hrănit pe toți pe care i-a întâlnit în drum… Acum multe animale au rămas fără grija ei”, a scris o prietenă a acesteia pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“Era tânără, vibrantă și era un membru prețuit și neobosit al echipei”, este mesajul unei persoane din comunitatea voluntarilor din asociațiile de protecție a animalelor.

Natasha a salvat multe animale abandonate

La fel ca mulți alți voluntari, Natasha a salvat multe animale abandonate, mai ales în această perioadă, când cetățenii Ucrainei și-au lăsat patrupedele în urmă atunci când au fugit din calea războilui.

ADVERTISEMENT

“Există mulți voluntari anonimi, neplătiți pentru salvarea animalelor în întreaga lume. Ei poartă o povară grea pentru aceste animale și întâmpină indiferență și apatie din partea comunității și a guvernului.

Ei simt angoasă și disperare în fiecare zi în cel mai bun moment, așa că imaginați-vă cum sunt condițiile în timpul războiului? Acum, cu mai mulți oameni care își abandonează animalele de companie și bombele explodează în adăpostul tău; un adăpost pe care l-ai construit cu sânge, sudoare și lacrimi pentru a adăposti animalele tale iubite salvate?

ADVERTISEMENT

Câini și pisici pe care îi vezi zilnic de ani de zile care se bazează pe tine pentru o bucată de mâncare? Natasha a aparținut acestui grup special de oameni. Odihnească-se în pace”, este mesajul comunității de animale din Ucraina, la aflarea veștii că Natasha a murit.

ADVERTISEMENT