Sport

Naţionala României a ajuns în Danemarca! Şocul pe care l-au avut “tricolorele” la aeroport. Foto şi video exclusiv

Naţionala României a ajuns în Danemarca în cursul zilei de marţi. "Tricolorele" au avut parte de un şoc termic, la Billund fiind înregistrat minus 7 grade în termometre.
28.11.2023 | 19:07
Nationala Romaniei a ajuns in Danemarca Socul pe care lau avut tricolorele la aeroport Foto si video exclusiv
Naţionala României, pe aeroportul din Billund. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Naţionala de handbal feminin a României a ajuns marţi, la ora 12:35, în Danemarca. “Tricolorele” debutează peste trei zile la Campionatul Mondial împotriva naţionalei din Chile.

Naţionala României a ajuns în Danemarca! Şoc termic pentru “tricolore”

Lotul condus de Florentin Pera a plecat de la Cluj-Napoca marţi dimineaţa şi a aterizat pe aeroportul din Billund în jurul prânzului, după o escală la Munchen. De acolo, autocarul le-a transportat pe “tricolore” la hotelul din Herning, unde vor sta pe tot parcursul turneului final.

ADVERTISEMENT
Autocarul care le-a transportat pe
Autocarul care le-a transportat pe “tricolore” la hotel. Sursa: Fanatik

Handbalistele noastre au avut parte de un adevărat şoc în Danemarca. Mercurul din termometre a îngheţat la -7 grade, o diferenţă mare faţă de temperaturile din ţară.

Dar, acest detaliu nu a stricat voia bună din grup, “tricolorele” având puterea să şi glumeacă pe seama frigului de afară. Handbalistele noastre vor debuta peste trei zile la Campionatul Mondial, pe 1 decembrie fiind programat meciul cu Chile.

ADVERTISEMENT
Handbalistele României, pe aeroportul din Billund. Sursa: Fanatik
Handbalistele României, pe aeroportul din Billund. Sursa: Fanatik

Cristina Neagu, afectată de accidentarea la genunchi!

Programarea partidelor este pe placul staff-ului tehnic condus de Florentin Pera. Meciul cu Chile este o formalitate şi va fi un antrenament excelent pentru meciurile cu adversarii puternici din grupă: Serbia şi, mai ales, Danemarca.

Cristina Neagu a făcut şi ea deplasarea cu grupul. Deşi a făcut tratament cu infiltraţii, handbalista şchiopăta uşor şi este clar că Florentin Pera nu se va putea baza pe ea pentru cel puţin primele meciuri de la acest turneu final, având în vedere că nu s-a putut antrena la capacitate maximă de mai bine de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

De altfel, din informaţiile FANATIK, staff-ul tehnic a pregătit mai multe formule de echipă şi fără Cristina Neagu, dar speră ca interul stânga să poată reveni pentru meciurile din grupele principale, cruciale pentru obiectivul naţionalei noastre, locurile 1-8.

Naţionala României a ajuns în Danemarca
Naţionala României a ajuns în Danemarca

“Tricolorele”, la primul antrenament în Jykse Bank Boxen!

Marţi seara, “tricolorele” au făcut cunoştinţă şi cu sala din Herning, Jykse Bank Boxen, cu o capacitate de 15.000 de locuri, unde România îşi va desfăşura toate meciurile, indiferent de faza în care evoluează.

ADVERTISEMENT

Campionatul Mondial de handbal feminin începe miercuri, 29 noiembrie, dar grupa României va intra cel mai târziu în competiţie, primele meciuri fiind programate pe 1 decembrie.

FANATIK este în Danemarca la Campionatul Mondial de handbal feminin. Zilnic, pe site-ul nostru puteţi citi cele mai noi informaţii, cele mai tari interviuri şi reportaje de la turneul final.

  • 15.000 de locuri are Jykse Bank Boxen, arena din Herning unde România îşi va disputa meciurile
  • 51.193 este populaţia oraşului Herning

Sosirea "tricolorelor" pe aeroportul din Herning

ADVERTISEMENT