Sport

„Tricolorii” au ieșit la plimbare în jurul hotelului din Budapesta. Update

Naționala României a ajuns la Budapesta în vederea duelului cu Belarus din preliminariile Euro 2024. Delegația „tricoloră” a ieșit la plimbare în jurul hotelului Hilton.
11.10.2023 | 14:00
Tricolorii au iesit la plimbare in jurul hotelului din Budapesta Update
Delegația României a ieșit la plimbare în jurul hotelului din Budapesta. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT
11-10-2023
11:08

„Tricolorii”, plimbare în jurul hotelului

Miercuri la prânz, delegația naționalei României a ieșit la o scurtă plimbare în jurul hotelului Hilton, unde sunt cazați „tricolorii”. 

Nu există niciun parc în apropierea hotelului, astfel, staff-ul tehnic și jucătorii au fost nevoiți să se plimbe prin jurul hotelului care se află în „Orașul Vechi” din capitala Ungariei. 

Miercuri seară, România va susține atât conferința de presă, cât și antrenamentul oficial înaintea partidei cu Belarus, joi, 12 octombrie, ora 21:45, de pe Stadionul „Szusza Ferenc”. 

FRF plimbare Budapesta
Delegația României a ieșit la plimbare în jurul hotelului din Budapesta. Foto: FANATIK.

Delegația României a aterizat la Budapesta în vederea duelului cu Belarus din etapa a 7-a a preliminariilor pentru Euro 2024. Disputa va avea loc joi, 12 octombrie, ora 21:45. FANATIK a asistat direct din capitala Ungariei la sosirea „tricolorilor” în țara vecină.

Naționala României a ajuns la Budapesta! Imagini de la hotelul unde sunt cazați „tricolorii”

Naționala României se află în cărți pentru calificarea după o pauză de opt ani la un turneu final. „Tricolorii” ocupă locul 2 în Grupa I din preliminariile Euro 2024, cu patru meciuri rămase. Prima oprire din luna octombrie a României are loc la Budapesta, unde va da piept cu Belarus.

ADVERTISEMENT

Marți dimineață, lotul României a efectuat al treilea antrenament la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, ultimul înainte de plecarea în Ungaria.

După un zbor de o oră și un drum cu autocarul de 40 de minute, jucătorii și staff-ul României au ajuns la hotelul Hilton. Pentru a intra în hotel, „tricolorii” au folosit o intrare secundară.

ADVERTISEMENT

UEFA a decis ca meciul de pe Stadionul „Szusza Ferenc” să se joace fără spectatori, din cauza implicării Belarusului în războiul din Ucraina. FANATIK a fost pe arena celor de la Ujpest, unde va avea loc Belarus – România, iar gazonul se prezintă în condiții deplorabile.

„Tricolorii” vor fi cazați la cel mai luxos hotel din Budapesta: Hilton, care se află în „Orașul Vechi” din Budapesta. FANATIK a fost la fața locului și a relatat toate detaliile. În locația de vis, jucătorii și staff-ul României vor avea parte de condiții impecabile, dar și de o priveliște superbă. Hotelul se află la o distanță de 12 km de „Szusza Ferenc”.

ADVERTISEMENT

Amintiri neplăcute pentru România de pe Stadionul „Szusza Ferenc”

Național Ungariei a evoluat în 29 de partide pe Stadionul „Szusza Ferenc”. Arena celor de la Ujpest le poartă noroc maghiarilor care au pierdut un singur meci, cu Norvegia, scor 1-4 în 2006. Totodată, Ungaria a câștigat categoric primul meci disputat pe arena lui Ujpest.

La polul opus se află naționala României. „Tricolorii” au pierdut categoric singurul meci pe care l-au disputat pe „Szusza Ferenc”, scor 0-9 cu Ungaria, la Jocurile Balcanice.

ADVERTISEMENT

Legendarul Iosif Petschovski îmbrăca atunci tricoul României. Totodată, Ferenc Puskas, legendarul jucător al Ungariei, a marcat o „dublă” împotriva „tricolorilor”. FCSB a câștigat cu Ujpest în 2009 pe „Szusza Ferenc”, scor 3-1, în turul 3 preliminar al Europa League.


  • 6.60 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „scor corect: 0:2” la meciul Belarus – România

ADVERTISEMENT