Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Ne batem la titlu în următorii 30 de ani”. Declarația războinică a patronului Rapidului

Rapid e pe val după succesul din campionat înregistrat în fața celor de la FCSB. Dan Șucu este convins de faptul că giuleștenii se vor bate la titlu pentru următoarele decenii.
10.11.2023 | 20:38
Ne batem la titlu in urmatorii 30 de ani Declaratia razboinica a patronului Rapidului
“Ne batem la TITLU urmatorii 30 ani!” PROMISIUNEA lui Dan Sucu pentru FANII RAPIDULUI. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit o revenire spectaculoasă în a 2-a parte a turului de campionat. În ciuda unui start ezitant, echipa lui Bergodi a mărit turația și a început să lege victoriile. Universitatea Craiova și FCSB sunt ultimele victime ale giuleștenilor care au planuri mari pentru următoarele decenii.

Rapid, o putere a Superligii pentru următorii 30 de ani

“Rapidul, începând din acest sezon și sper eu în următorii 30 de ani, va fi permanent o candidată la titlu. Obiectivul nostru sunt primele 3 locuri, să terminăm pe podium. Dar, normal, când te bați acolo, ai o șansă se termini pe locul 1.

ADVERTISEMENT

Este normal să te gândești că poți să câștigi campionatul. Diferența era foarte mare, acum am venit acum la 2 puncte de FCSB. Practic, se joacă totul și da, ne dorim să câștigăm titlul dacă putem”, a declarat Dan Șucu.

Rapid a fost echipa care a dominat prima repriză din duelul cu FCSB. Formația lui Bergodi a înscris de două ori până la pauză. Papeau a făcut ce a vrut din apărarea lui Charalambous și a deschis scorul în urma unei acțiuni individuale de toată frumusețea.

ADVERTISEMENT

Rapid ocupă locul 3 în clasament

Iacob a dus scorul la 0-2 pentru Rapid în urma unui corner, astfel că giuleștenii au intrat cu un avantaj confortabil la pauză. În partea secundă a jocului, FCSB a presat. Echipa lui Gigi Becali a reușit să reducă din diferență în minutul 66, prin Dawa.

Golul fundașului de la FCSB nu a fost însă suficient pentru a întoarce soarta partidei. Rapid a ținut de rezultat și a reușit să plece acasă cu toate punctele. În urma acestui meci, cele două echipe rămân despărțite de doar 2 puncte. Rapid stă confortabil pe locul 3, cu 29 de puncte.

ADVERTISEMENT

“Asta trebuie să fie mentalitatea noastră și asta trebuie să ne dorim în următorii 30 de ani. Un obiectiv major este și Cupa României. Dacă putem să facem eventul, nu știu, dar îl doresc din suflet.

Ne-au lipsit Emmers, Rrahmani, Petrila. Cu acești fotbaliști refăcuți, vom avea șanse să ne batem cu succes pentru ambele obiective. Eu cred că putem să câștigăm și campionatul, dar trebuie să rămânem serioși, trebuie să muncim, trebuie să ținem capul jos”, a completat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct, fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rapid se bate la titlu urmatorii 30 de ani

ADVERTISEMENT