Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E o greșeală să privești de sus Rapidul. Aroganța se plătește!” Dan Șucu dezvăluie cheia victoriei cu FCSB

Rapid a scos o victorie muncită contra celor de la FCSB. Echipa pregătită de Bergodi a dat două goluri în prima repriză și a reușit să plece acasă cu toate cele 3 puncte.
06.11.2023 | 12:55
E o greseala sa privesti de sus Rapidul Aroganta se plateste Dan Sucu dezvaluie cheia victoriei cu FCSB
Dan Sucu DISCURS VIRULENT despre AROGANTA FCSB inainte de meciul cu Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit o victorie de vis în derby-ul de pe Național Arena. Elevii lui Bergodi s-au impus cu 1-2 contra celor de la FCSB și au ajuns la 29 de puncte în clasament. Formația giuleșteană a fost motivată puternic de către Dan Șucu înainte de meci. Acesta le-a oferit o primă fabuloasă.

Rapid a câștigat cu modestie derby-ul

“Sunt foarte multe echipe, începând cu FCSB, care în continuare privesc de sus Rapidul. Asta cred că s-a întâmplat cu FCSB. Cei care conduc echipa au dat multe declarații de acest gen. Că nu contăm, că nu o să se împiedice de Rapid.

ADVERTISEMENT

Cred că acum s-a dovedit că e o greșeală ca FCSB, sau alte echipe, să privească de sus, cu aroganță, Rapidul. Rapid e o echipă puternică care poate să se bată de la egal la egal, bai mai mult, să învingă orice formație de la noi.

Cuvântul cheie este aroganța și vreau să-l subliniez. Aroganța poate să pună la pământ echipe, poate să distrugă lucruri care par că merg foarte bine la prima vedere. Dar după aceea, apare aroganța, repet acest cuvânt cheie, care distruge tot ce s-a construit”, a spus Dan Șucu pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB se află într-o cădere liberă. Echipa patronată de către Gigi Becali are o singură victorie în ultimele 5 partide și riscă să piardă fotoliul de lider. Ultimul succes al celor de la FCSB a fost acum o lună, atunci când a reușit să treacă de Botoșani cu 1-0.

Șucu aruncă săgeți către FCSB

“Gândiți-vă că acum câteva etape, FCSB era la mare distanță de celelalte echipe și nu auzeam decât că nu avem adversar, că FCSB va câștiga campionatul, că nu vor fi probleme. Și că noi, ceilalți, nu contăm. Iată că CFR dacă face un egal, nu sunt specialist, dar așa cred, că dacă CFR face un egal, trece pe locul 1.

ADVERTISEMENT

La jumătatea campionatului regulat, FCSB, ar putea, dintr-o echipă care nu avea adversar și defila, ar putea să termine pe locul 2, ceea ce nu îi face foarte fericiți. E bine să rămânem modești, e bine să nu fim aroganți, e bine să respectăm celelalte competitoare, iar la Rapid asta este filosofia. Fără agoranță. Indiferent de victorii, fără aroganță.

Și o spun și în contextul acestei victorii. Nu o să mă auziți făcând declarații lipsite de respect față de FCSB sau alt adversar. Nu vreau să mă îmbolnăvesc și eu de acest sindrom al aroganței pentru că acest cuvânt cheie, aroganța, poate să pună la pământ tot ce am construit aici la Rapid.

ADVERTISEMENT

Noi vom continua să ne vedem de treaba noastră, să rămânem modești, să muncim, să îi respectăm pe ceilalți. Iar cei care nu vor face asta, vă asigur că nu vor avea succes. Poate acesta este unul dintre secretele noastre. Nu suntem aroganți, muncim, ne vedem de treaba noastră și tratăm cu respect pe toată lumea. Cei care nu ne tratează cu respect plătesc, iar asta s-a văzut la victoria noastră împotriva FCSB-ului”, a completat Dan Șucu.

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sucu a oferit o lectie de modestie

 

ADVERTISEMENT